Lielupe IV.

Copmaņa izklaides pludmalē, kad nav vel peldsezonas, jeb Lielupe IV.
«
»
 
20.05.12 cl@otinjsh
0 Skatījumi 1024
 
"Acumērs" Kaut kā uzspiežu tārpeļus virsū, un pēc kārtējās copes atkal cietumnieks, nu baigie šustriki. Laižu tālāk, barība iet uz beigām, copes laiks arī, bet cope turpinās. Izrauju vel vienu zemkgnieku, tad ~ kgniemku un tad vienu ~ 1,5cīti, kas ar skrien makten sparīgi, bet ļoti ātri padodas. Barība beigusies, bet rezerves noslēptas krastā, a es uz laktas sēžu!! Lecu iudeņī, ātri kaut ko samaisu, pie reizes pārsienu jaunu āķīti, bet nekas no tā nelīdzēja. Vobšem cope aktivizējās ~ uz pus stundu no 8:00-8:30 un turpāk līdz 9iem apmēram tā pati situācija kā pirms tam ar retajām un ar gariem zobiem kaltajām copēm, kur tik reto izdodas realizēt un pie tam tādu, kuru nebūtu vērts šeit pieminēt. Vispār viena no labākajām fīdercopēm šajā vietā, jo uz ilgāku laiku izdevās noturēt platos pie bēru galda, bet prāts par šauru vai arī kaut kas cits, kad neizdodas pierunāt šamos, kad tie sēž pie cienasta, bet īsti rīties negrib un citiem ar neļauj, jo pliču tak nav, nu nav. Nevaru ar īsti saprast vai man tas patīk vai arī ne. (atkāpe: BAV vs CHE 1:1, Loģika: papildlaiks, pendele bļe, Roben's!!)
 
[2] Komentāri | dilst | aug
 
avtt
avtt :

Hm,vai tik maktenāk nebūtu barības galds jāuzklāj,ko a ko?Bračkiem,pie pareizās ņammas,nekad nebūs par daudz!Tā teikt,pļūtīdami ēdīs...bet ēdīs!;))

Atkāpe:a forši,ka CHE parāva vinni!Vienmēr ir paticis,ka stiprais švakam nevar iedot iekš'(značit,i tik stiprs,kā krievu mahorka,i nemaz nav?),a švakais ņem un uzvar!;)

20.05.12 Atbildēt | Ziņot 0
otinjsh

Cik nu sanāk to galdu uzklāt tik ir. Nav ne mazākās nojausmas, kā to izdarīt maktenāk fīderējot!!

Runājot par CLF, tad tomēr nedaudz besī CHE stiliņš pusfinālā un finālā. Tik pat labi LV izlase tur varētu močīt, tik bik upgreidotāki špīleri un tas viss.

O.

20.05.12 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager