Students - Rudens - Nodevējs

Saprotiet arī mani kaut reizīti. Nesanāk man savādāk, nu nekādi! Zandarti, brekši un dižas vīķes būs šeitan sastopami.
«
»
 
25.09.12 cl@otinjsh
0 Skatījumi 1098
 
Rīts atnāk ar pilnīgāko štīlu un copmaņa labsajūtu par veiksmīgi noslēgto sezonu. Nu varbūt, varbūt velreizīti vienu iemērkšos! Kas to tagad vel pateikt var? PS Ja nu kāds līdz šim galam tika, tad kaulainā dzīvsvars bija 3,43 kg. Puncis bija pilns gan ar ikriem, gan ar vīķu bērniem; PSS Brekšiem baroklis jātaisa liesāks. A to pierijās īsā laikā un liek mīksto makšķernieka iegribām: Zeme + tārpi + vel kaut ko smaķelei var mēģināt; PSS Ja nu gadījumā jauns makšķernieks ir iepircis kātu, spoli aukliņu, pludiņu un āķus, tad ziniet tie nav tavi vienīgie izdevumi, tās ir tikai maigas vasaras vēsmas, tas ir tikai pats sākums. Lēnām aizies līdz tam, kad kautrīgi no mājiniekiem slēpsiet čekus, pēc kārtējā copes bodes veiksmīgā apmeklējuma. Pie šāda secinājuma nonāku arvien biežāk, pārskatot savus ikmēneša tēriņus. Lai Jums arī veicas, otinjsh
 
[3] Komentāri | dilst | aug
 
cojs
cojs :

kaa vienmeer super apraksts

25.09.12 Atbildēt | Ziņot 0
Copmanis

Patiesi labs apraksts,pa pirmo.

Te pie 8 fotogrāfijām ar interesantu aprakstu 2 komentāri, fotogrāfijā kur sievišķis izlicis savus labumus vispārējai apskatei vesela kaudze ar komentāriem. Secinājumi?

26.09.12 Atbildēt | Ziņot 0
otinjsh

Njū... . Tas, ka copmaņi, kas šeit vairumā apgrozās, ir vīri ar lielāku kāri komentēt par sievišķiem, kā par aprakstiem :)

26.09.12 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager