sandiko trofejas

Nav pievienotu trofeju!

sandiko albūmi

SOT makšķernieku kajaks

Mans Sit On Top (SOT) makšķernieku kajaks.
30.05.13 cl@sandiko
2 Skatījumi 1555
 
Kā noenkurot kajaku.
 
[7] Komentāri | dilst | aug
 
paiks

Lai nesanāktu laivu lieki sacaurumot ar skrūvēm, ir viena nianse, katram copmanim individuāli, jāpiefiksē, uz kuru pusi, sēdus stāvoklī, ērtāk žvidzināt spini. Enkursistēma būtu stiprināma pretējā pusē...

31.05.13 Atbildēt | Ziņot 0
sandiko

Jā, pilnībā piekrītu un mans plāns ir kādu laiku pabraukt tikai ar to kas viņam ir virsū no rūpnīcas. Kad būšu sapratis ko un kurā vietā gribu, tad arī sākšu domāt par urbšanu.

Vienīgais ko sākumā izdarīšu, pielīmēšu eholota raidītāju/uztvērēju pie kajaka grīdas un visu pārējo laika gaitā.

Pats vēl kajako vai tas jau ir pagātnē?

Paldies par padomu!

Ne asakas.

31.05.13 Atbildēt | Ziņot 0
osscar

Par eho: ja līmēsi no iekšpuses devēju - rēķinies, ka temp. rādījumi būs ar "inerci" + DSI zūd kvalitāte ja līmē pie grīdas. ārzemēs cik skatījos topā ir ar kaut kāfu ķiti viņu piefiskēt pie grīdas + biku ūdeni ieliet lai nav burbuļi starp grīdu un devēju. Es mēģināsu weekendā nobildēt apakšu - bet man ar to spec stiprinājumu Drain caurum'asanāca baigi labi - jo tas drain caurums no apakšas ir iedobē starp"pontoniem, līdz ar ko neizceļās un neķeras nekur.

31.05.13 Atbildēt | Ziņot 0
sandiko

Par temperatūras rādījumiem piekrītu, paiet laiks kamēr kajaka grīda sasniedz to pašu temperatū kas ūdenim.

Par līmēšanu pie grīdas. Arī esmu daudz lasījis un viedokļi atšķiras. Citi saka, ka ir ok, citi runā par kaut kādiem rādījumu kvalitātes zudumiem, bet ne vienai ne otrai pusei īsti nav nekādu testu rezultātu kas pierādītu vienu vai otru taisnību.

Cik sapratu no tiem visiem rakstiem, tad galvenais lai mastikā nebūtu gaisa burbuļu un neaizpildītu vietu, tad esot ok.

Man visi caurumi apakšā ir apaļi un nav speciālas vietas raidītājam/uztvērējam. Negribu lai kaut kas tur karātos apakšā jo plānoju šturmēt arī tādas seklas upes , kā Ogres upe u.c.

31.05.13 Atbildēt | Ziņot 0
paiks

Ir kolosāla uzparikte eholota devējam - piesūceklis. Savējam eholotam tādu paņēmu, neraugoties, uz to, ka kajakam bija speciāla vieta arī devējam paredzēta, un biju laimīgs bezgalīgi. Ar šo pašu ehalotu varu līst jebkurā laivā, nekad nav bijušas problēmas ar datčika stiprināšanu. Arī kajakam. Ja savāc kādas zāles, kaut kur spraucoties, iebāz roku ūdenī un to zaļbarību noņem nost.

31.05.13 Atbildēt | Ziņot 0
sandiko

Tas noteikti arī ir viens no variantiem ko vajadzētu apdomāt.

Kur tādus piesūcekņus var dabūt un cik viņi aptuveni bleķo?

31.05.13 Atbildēt | Ziņot 0
paiks

Pats ņēmu iekš Salmo. Liekas, bija zem cēnera. Manējam Eagle un veselai plejādei citu, devēji ir vienādi, tobiš der daudziem modeļiem...

31.05.13 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager