Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

RSS barotne
Seko līdzi jaunākajiem CopesLietas.lv biedru rakstiem sev ērtā veidā izmantojot RSS barotni.
Aktuāli | 4.aprīlis 2021, 14:56 | 3 komentāri | 2525 skatījumi

Apgrozījums pārsniedz visas prognozes, bet ir jāizglīto iesācēji

Simms Fishing Products izpilddirektors Keisijs Šīans ir izteicies par COVID ‘trakuma’ kritumiem un kāpumiem un atklājis, ka viņa uzņēmumam, iespējams, būs jāatver jauna ražotne.

Šīans, kurš pirms pieciem gadiem nomainīja KC Welšu ģenerāldirektora amatā, sacīja, ka pagājušā gada martā Montānas uzņēmums prognozēja 30% pārdošanas apjomu kritumu līdz 2020. gada beigām. Realitātē izrādījās, ka gads ir pabeigts ar rekordlielu pārdošanas apjomu.

"Pēc pāris pirmajiem grūtajiem mēnešiem pārdošanas apjomi tik strauji pieauga, ka pārsniedza visus iepriekšējo gadu rādītājus. Tādu tempu mums ir izdevies noturēt jau desmit mēnešus," viņš teica SGM Media. “Jaunpienācēji makšķerēšanā izslauka plauktus tukšus. Mūsu CX līnijai (apģērbam) klājas labi, un mūsu brienambikšu un virsdrēbju bizness ir pieaudzis par 50% līdz 70%, tāpat kā mūsu jaunais Flyweight klāsts.

"Es domāju, ka tas ir COVID efekts, kad cilvēki mušiņmakšķerēšanu uztver kā sociāli distancētu sporta veidu, kas ir drošs un notiek ārpus telpām. Tā nav bāru vai boulinga klubu apmeklēšana. ”

Tomēr divu mēnešu lokdauns gada sākumā vienlaikus ar palielinātu pieprasījumu visās preču pozīcijās neizbēgami patukšoja Simms noliktavas un daudzviet viedojas deficīts. "Mēs darām visu iespējamo, lai apmierinātu pieprasījumu, bet tas nav viegli” sacīja Šīans.

Vēl viens Simms darbību ietekmējošs faktors ir dzīves dārdzības pieaugums Bozemanā, skaidro bijušais Patagonia izpilddirektors, radot izaicinājumu darbiniekiem. ‘Iespējams, ka mums ir jāatver jauna ražotne, bet varbūt lētākā pilsētā, piemēram, Great Fallsā, Livingstonā, Billingsā vai kur citur. Mēs joprojām pētām variantus. ”

Šīans pievienojas vairākiem citiem nozares pārstāvjiem, brīdinot par mušiņmakšķerēšanas uzplaukumu, atsaucoties uz New York Times rakstu ar nosaukumu “Pandēmijas pūļi uz Montānas upēm ved Rivergeddonu”.

"Raksts mani aizķēra. Mums ir jārūpējas un jāciena daba, pretējā gadījumā cilvēce var izbeigties. Jaunpienācēji makšķerēšanā ir laipni gaidīti, bet ir jāpopularizē arī rūpes par zivju resursu. Mana sāpe ir cilvēki, kas Instagramā liek bildes, kur zivs ir izcelta no ūdens. Tas rada zivij nevajadzīgu stresu. Mums jāpiebremzē šī tendence, zivs visu laiku ir jātur ūdenī.”

"Mani uztrauc zivju resursa pārmērīga izmantošana. Protams, ir grūti sākt cilvēkus atrunāt no hobija, no kura mēs kā ražotājs gūstam finansiālu labumu. Bet šovasar, izskatās, upēs būs vēl lielāki cilvēku pūļi, it kā tos kāds būtu izšāvis no milzu lielgabala.”

 
 
Novērtē rakstu:
  • Vērtējums ir 1 no 5
(2 balsis) - lai vērtētu, nepieciešams reģistrēties
[3] Komentāri | dilst | aug
 
badapiicka

"Mana sāpe ir cilvēki, kas Instagramā liek bildes, kur zivs ir izcelta no ūdens. Tas rada zivij nevajadzīgu stresu.">>>

Visu cieņu, protams, bet Keisij, ja tava sāpe patiesi ir tik liela un smaga, tad klopē bodes ciet un izbeidziet makšķerēšanu kā tādu! Izcelšana no ūdens zivij radot "nevajadzīgu stresu"- mm, nez', bet ko zivij rada tās noķeršana un izvadīšana?- neaizmirstamus prieka mirkļus?! Nevaru ciest to liekulību..

05.04.21 Atbildēt | Ziņot 3
BrunoL

Ja zivi paredzēts atlaist(C&R), tad tikai un vienīgi neizceļot no ūdens. Lai neviens nestāsta, ka tas nav iespējams. Pietiekoši, pēdējā laika, klipiņi ar lašotājiem “ laķenēs”!

05.04.21 Atbildēt | Ziņot -3
badapiicka
badapiicka > BrunoL:

Neteicu, ka nevar atbrīvot, turot ūdenī- var, lūdzu. Mans komentārs bija pret to liekulību, saukļiem no sērijas "zivis ir draugi" u.tml. Redz, tam kungam sāpot, ka uz minūti zivi izceļ no ūdens, bet tas, ka pirms tās izcelšanas zivs ilgi un izmisīgi pretojas(viņš varbūt domā, ka zivis tā spēlē sunīšus ar maksķernieku...) un nereti līdz galīgam spēku izsīkumam- tas viņam nesāp?... )))

06.04.21 Atbildēt | Ziņot 1
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager