Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

RSS barotne
Seko līdzi jaunākajiem CopesLietas.lv biedru rakstiem sev ērtā veidā izmantojot RSS barotni.
Sacensības | 31.augusts 2021, 00:15 | Komentēt | 1980 skatījumi

Strītā sīvas cīņas Ogres ūdeņos [+fotorep]

Ar daudzgadējā CL autora Jāņa Brieža uzvaru noslēdzies LMSF organizētā Latvijas Čempionāta Spiningošanā pilsētas vidē otrais posms. Šoreiz tas norisinājās Ogrē un pēc pirmā (Rīgas) posma cīņa solījās būt sīva. Zivju Ogres upē nav ļoti daudz, lielākās cerības varēja likt uz Zilo Kalnu karjeru. Spiningošana pilsētas vidē nozīmē nozīmē darbu ne tikai rokām un galvai, bet arī kājām. Meklējot zivi vadošie posma dalībnieki nostaigāja dienā pa 10-15 kilometriem. Nav pārsteigums, ka svētdienas vakarā nepietika spēku pat visus apsveikumus pieņemt.

Pirmo vietu ar pieklājīgu atrāvienu no otrās ar 224 izcīnītiem punktiem ieņēma Jānis Briedis no komandas Fish Hunters – Jig.lv. Otrais Guntis Elbergs, bet trešo – Jurģis Vite, abi no komandas Ar makšķeri&Sargofish.eu/Mežoņi.

Komandu vērtējumā pirmie šajā posmā Fish Hunters – Jig.lv , otrie ar makšķeri&Sargofish.eu/Mežoņi, bet trešie Ar makšķeri&Sargofish.eu.

LČ medaļu liktenis, čempiona statuss gan idividuāli, gan komandām izšķirsies trešajā posmā, kas atgriežas Lucavsalā 25. septembrī. Šim posmam interesenti joprojām var pieteikt savu dalību.

 
 
Novērtē rakstu:
  • Vērtējums ir 5 no 5
(1 balss) - lai vērtētu, nepieciešams reģistrēties
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager