Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

RSS barotne
Seko līdzi jaunākajiem CopesLietas.lv biedru rakstiem sev ērtā veidā izmantojot RSS barotni.
Sacensības | 13.septembris 2021, 15:03 | Komentēt | 1894 skatījumi

Nemo pārsit rekordu, pro rāda klasi

Aizvadīts pirmais posms Latvijas Čempionātā spiningošanā no krasta, jeb tautā sauktajā strīmā. Šogad bez viesiem no Krievijas un Baltkrievijas, toties ar veselām 1100 Braslas upē ielaistām forelēm. Pēc divām dienām 90% no visām ielaistajām forelēm bija jau noķertas un arī saudzīgi atlaistas atpakaļ. Tas ir patiešām augsts rezultāts, kas apliecina mūsu visu sportistu augsto meistarību. Kā izteicās viens no strīma veterāniem Māris Klauze, mūsu līmenis pēdējo gadu laikā ir ievērojami kāpis.

Igor Filippov, atbildīgais par šo sacensību disciplīnu LMSF valdes loceklis un maču organizators, stāstīja, ka zivju zonās bija daudz, un tās bija ļoti agresīvas. Pirmajos taimos labākie ķēra pa 25-33 zivīm. 87 zivis divās dienās noķēra Nemo Olte, kas ir jauns rekords. Tik daudz sacensību laikā vēl Latvijā neviens nebija vilcis. Viņam arī vinnēta zona četros iegājienos no četriem. Nav slikta dāvana Tēvu dienā. Pašam Igoram gan tik spīdoši negāja, pāris barankas, dažas nerealizētas copes un vieta tabulas vidusdaļā.

Sportisti strādāja gan ar rotiņiem, gan šūpiņiem, gan silikona mānekļiem. Pirmajā dienā zivis nostājās straujākās vietās, otrajā dienā jau izklīda arī pa mierīgākiem posmiem. Protams, bija sektori, kur sākumā bija copes katrā metienā... Tādēļ lielā mērā paveicās tiem, kam bija labāka iegājienu izloze.

Komandās pēc pirmā posma labākie bija Kurbads, otrie Trout Nuts, trešie Mēs zivīm.

Individuāli 1. posma uzvarētāji:

1. vieta Māris Veldre

2. vieta Māris Rublāns

3. vieta Andis Freivalds

Latvija Čempionāts strīmā ar šo ir tieši pusceļā, šajā nedēļas nogalē vēl noslēdzošais posms. Turam īkšķus par savējiem un visiem kopā, cīņa solās būt karsta.

 
 
Novērtē rakstu:
  • Vērtējums ir 5 no 5
(3 balsis) - lai vērtētu, nepieciešams reģistrēties
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager