Ar to pīpēšanu neko nevar zināt , Dienvidāfrikas republikā , 52 gadu vecumā , nomiris vienīgais pasaulē pīpējošais mērkaķis , nepīpējošie šīs sugas brāļi un māsas neviens nav nodzīvojis ilgāk par 15 gadiem .
zivs gan jau ka izdzīvos tāpat, bet, lai viss notiek vieglāk, painteresējies pie karpu expertiem, viņi tur ar kko karpām lūpas smērē, moš tev ar noder!
Jautājums sekojoš tā ka spiningoju ar vobleriem nereti aķis ieķeras lidakai ne tikai lūpā , bet ari vederā izņemot āķi laukā zivij uz vēdera paliek pusums, vai so pusumu nevaig ar kko apstradat, vai ši zivs izdzīvo?
Ipio,viepli,Reflex jau Tavam sāk no rokas ņammāt!Psihologs,blin!
A vienkāršā zemnieķelī nevari bikucīt investēt,ko a ko?Tad arī es prastu Tavam safleitēt...
;)))
Es tā darīju , sāls , mazliet cukura , pipari , daudz pētersīļi , daudz dilles , ļoti daudz citronu sulas , slogu virsū un uz 3 - 4 dienām pagrabā , tad nokūpina un piesit punci , pēc tam var laizīties , un jā vēl kāds gramiņš klāt , tad vispār super .
Man reiz labs kūpināts sanāca citronu marinādē 3 dienas pastāvējis. Esmu ēdis arī šašliku stāvējušu rūgušpienā, ar bij labs. Galvenais lai pastāv ilgāku laiku marinādē, 2-3 dienas