Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
Varat pīpēt uz nebēdu man tā pat liekas tas galīgi slimi, labuma vispār nekāda.
9.oktobris 2010, 22:02 | links
 
Gint, viņš nodzīvoja apm. 10 gadus vairāk, nekā nepīpējošie. Vidēji šimpazes dzīvo 40 gadus.
:)
9.oktobris 2010, 21:58 | links
 
Ar to pīpēšanu neko nevar zināt , Dienvidāfrikas republikā , 52 gadu vecumā , nomiris vienīgais pasaulē pīpējošais mērkaķis , nepīpējošie šīs sugas brāļi un māsas neviens nav nodzīvojis ilgāk par 15 gadiem .
9.oktobris 2010, 21:42 | links
 
bebrs....es iedodu zivij uzpīpēt,uzreiz pārstāj asiņot un tāda dzīvo trīs mūžus!
9.oktobris 2010, 21:27 | links
 
zivs gan jau ka izdzīvos tāpat, bet, lai viss notiek vieglāk, painteresējies pie karpu expertiem, viņi tur ar kko karpām lūpas smērē, moš tev ar noder!
9.oktobris 2010, 21:12 | links
 
Ierauj šņabi un uzpūt plēsuma vietai virsū elpu, būs ok:)
9.oktobris 2010, 21:11 | links
 
Jautājums sekojoš tā ka spiningoju ar vobleriem nereti aķis ieķeras lidakai ne tikai lūpā , bet ari vederā izņemot āķi laukā zivij uz vēdera paliek pusums, vai so pusumu nevaig ar kko apstradat, vai ši zivs izdzīvo?
9.oktobris 2010, 21:10 | links
 
Vēl jau periods priekšā,bet cerams ka brīnumi nenotiks...
9.oktobris 2010, 18:29 | links
 
nabaga Torpēdas :))))
9.oktobris 2010, 18:18 | links
 
Avt, varu. Kāda veida investīcijai tu dotu priekšroku? Izskatīšu gandrīz visus variantus.
:))
9.oktobris 2010, 13:39 | links
 
avtt.Vai tad vieplis vienīgais,kam safleitēt-sameklē savu mecenātu?:)
9.oktobris 2010, 13:19 | links
 
Naftas magnāti ieklepojās:)
Laukos ir forši, bez sūdu smakas pat tupeņi neaug:)
9.oktobris 2010, 13:08 | links
 
Ipio,viepli,Reflex jau Tavam sāk no rokas ņammāt!Psihologs,blin!
A vienkāršā zemnieķelī nevari bikucīt investēt,ko a ko?Tad arī es prastu Tavam safleitēt...
;)))
9.oktobris 2010, 12:33 | links
 
Man nesmeķēja.. piesist punci. Zemnieki! Ko jūs saprotat no delikatešu baudīšanas?!
:)))
9.oktobris 2010, 12:04 | links
 
avtt , kā lai uzzin kad Bebrs bebru kūpinās , varētu paņemt katrs pa traukam un aizlaist ciemos .
9.oktobris 2010, 11:52 | links
 
Es tā darīju , sāls , mazliet cukura , pipari , daudz pētersīļi , daudz dilles , ļoti daudz citronu sulas , slogu virsū un uz 3 - 4 dienām pagrabā , tad nokūpina un piesit punci , pēc tam var laizīties , un jā vēl kāds gramiņš klāt , tad vispār super .
9.oktobris 2010, 10:04 | links
 
Jālaiž pie Bebra,bebru ēst!Pēcāk,pie Jāņa tēju strēbt!
;)
9.oktobris 2010, 10:00 | links
 
Man reiz labs kūpināts sanāca citronu marinādē 3 dienas pastāvējis. Esmu ēdis arī šašliku stāvējušu rūgušpienā, ar bij labs. Galvenais lai pastāv ilgāku laiku marinādē, 2-3 dienas
9.oktobris 2010, 09:47 | links
 
gintsgg,es jau neko.Citreiz pagaršos vēl!
9.oktobris 2010, 09:46 | links
 
Avtt , varbūt nebija pareizi nokūpināts , atceros bija garšīgs , vienu reizi uzreiz 4 nokūpināju , ilgam laikam pietika , tagad labprāt nopirktu kādu jau nokūpinātu .
9.oktobris 2010, 09:42 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager