Lielupe

Šodien 3 stundu laikā noķēru 12 smukas raudas - 5 raudas no rīta un 7 pusdienlaikā. Forši, ja darbu var apvienot ar copi. :)
9.marts 2011, 14:36 | links
 
cik atceros,2 martaa bij inspektoru uzlidojums,tad arii daudzus izchakaraaja..:)
8.marts 2011, 20:30 | links
 
Pa visu upi līdz Slokas tiltam trīs vīrus no ceļa tikai redzēju.Auto ar tur nekur nebija,parasti katrā iebraucamajā ceļā kāds redzams.pašā kanālā jau skaidrs,un negribas man šķirt atpakaļ -bet pa Varkali tie komentāri jau bija pēc 1.03.
8.marts 2011, 20:28 | links
 
aakji,caurtekaas,kas savieno ezerus ar upeem,ir aizliegts no 1.marta...
8.marts 2011, 20:10 | links
 
sienaazi,kad gaaju maajaas,tur vieni tirlinji ar dzhipu bij gaates krustaa...
8.marts 2011, 20:10 | links
 
Kas tur Varkalī un tai apkārtnē visi ar vēdera tīfu saslimuši?Pilnīgi likās ,ka redzi esmu pazaudējis,ne vienas dzīvas dvēseles neredz.Jā,pretējā krastā vienu pie niedrēm redzēju sēžam.Dienas atpakaļ visi bļāva,ka līdaķeles slaktē-a šodien neviena cilvēka.Noteikti visi uz gurķiem spiež!
8.marts 2011, 19:54 | links
 
Agrildo, nestreso:)))
8.marts 2011, 19:53 | links
 
Kilka- ja Tev riebjas makš ķerēt ,tad tu esi trāpijis ne tajā sadaļā...
8.marts 2011, 19:24 | links
 
nu kuru tad man faaters ssodien gates galaa ar traktoru vilka laukaa?
8.marts 2011, 19:24 | links
 
mirtins,tik taalu es neaizstaigaaju,man par taalu no GATCIEMA...es liidz Odinjiem...
8.marts 2011, 18:18 | links
 
gulbis37 - augstāk par Kalnciemu:D un vēl mazliet augstāk:D

Ar šo oficiāli paziņou, ka beidzu bļitkošanas sezonu. Nu nav pavasarī tam asarim smeķis. Un sirds arī pilna, kad tos resnos mammukus pats savām rokām žmiedz nost.

Šodien pēdējie 3 asari - 220, 340 un 500. Bija vēl sīkie, bet vai ta tos kāds skaita:D

Turpmāk laikam tikai mormiškošu. Pavasaris nāk virsū, jādod mizā baltai zivij. Arī bļitku kolekcija kārtīgi papluinīta. Būs uz nākamo ziemu kārtīgi jāiztērējas:D


Tiem,kas domā, ka es milo lapā baigais fīrers, tikai paskaidrošu - man iedeva admina tiesības, brīdī, kad tur notika nežēlīgs robotu uzbrukums. Bija jāpalīdz dzēst laukā un banot IP adreses.

Tas arī viss ko es tu noadminēju:DDDD Pārējais jāprasa Agrim:DD
8.marts 2011, 16:22 | links
 
Sagitario , es tev pilnībā piekrītu , manuprāt admin bieži pārcenšas tieši tur , kur nevajag , bet kur vajag nedara pilnīgi neko . Daudzas reizes esmu par to runājis un adminim rakstījis , ka vajadzētu sakārtot bilžu albumu , ļoti neērts lietošanā , katru reizi apskatot bildi ir nepieciešams to pacelt uz augšu , pēc apskatīšanās jānolaiž uz leju lai varētu pārslēgt uz citu bildi , baigais čakars . Kāpēc neuztaisīt analogi kā draugiem lv . ? Paceļ uz augšu cik gribi , uzspiežot uz bildes kreisā vai labā pusē pārslēdz par vienu bildi uz priekšu vai atpakaļ , un nekas , nekur nenokrīt . Par to esmu rakstījis adminim pat privāti , bet diemžēl neesmu pat atbildi sagaidījis . Protams , jā kāds atļaujās rupjības , tad gan ir jādzēš ārā , tam es 100 % piekrītu .
8.marts 2011, 15:45 | links
 
mirtins,par kuru Lielupes rajonu tu runaa?...
8.marts 2011, 15:21 | links
 
kilka, sorry, tass bija mirtinam, viņš nedaudz zemāk rakstīja par makslu, bet viss jau noskaidrots. Neņem ļaunā

pastrādāju , nu nafig to darbu, jālaiž apsveikt fiši , re ku tas viens puisis dziedāja "meitenīte ZIVTIŅA tralala"
8.marts 2011, 10:16 | links
 
Duglas - kas ir "mana māksla"??
8.marts 2011, 09:59 | links
 
mirtins , danke par intrestingu aprakstu milo.lv. Cik noprotu tu tur esi adm, tad lūk tur i 1 problems - kad ieiet forumā nevar vairs nokļūt atpakaļ uz "galveno", jo spaidot to paliek tai pašā "forumā". lietotajam dikti neērti ja grib paklejot pa lapu katru reizi jaiet no jauna
8.marts 2011, 09:34 | links
 
kilka, kur ir tā tava māksla, man kā mākslas baudītājam vari dot kādu norādi ? ta lai adm nesaprot
8.marts 2011, 08:18 | links
 
Tere!
Zinu, ka klabinu neatbilstošajā sadaļā, bet šoreiz daru to APZINĀTI, jo to prasa konteksts.
Šorīt, pārlasot , ko pēdējā laikā esat sarunājuši, iesākumā gribēju uzkasīties Mirtinam par viņa nodevību (lasi- pārmešanos uz citu forumu!), bet laimīgā kārtā Kilka viņam jau diplomātiski ir paspējis sadot :))) ).
Tad padomāju, ka varbūt nav nemaz tik slikti un vaina jāmeklē nevis Mirtinā, bet CL adminī? Jo kam gan tas forums vajadzīgs- tiem, kuri to ir "radījuši", vai tiem, kuri tajā "dzīvo"? Vienu "iedzīvotāju" Viepli jau esam "apglabājuši", tagadiņ Mirtins uz "miršanas gultas". Kurš būs nākamais? Un tas viss admiņa pārlieku lielās centības dēļ, kura , ja atceraties, sekoja pēc pilnīgas bezdarbības perioda... Ja man adminis būtu aizlicis aiz apkakles līdzīgi kā Vieplim, es arī būtu "nomiris" aiz sirdsdēstiem, protams.
Varbūt es te gluži velti cepos un admiņa mērķis ir veidot un uzturēt "pareizo sausiņu forumu" vai, kā reiz teica Zaraza, makšķernieku svētdienas skolu?
P.s. Skaidrības labad piebildīšu, ka esmu pret rupjību un analfabētismu, bet balsoju par pārbaudītām vērtībām!

Za ribalku! Lielupē, protams!!! :)))
8.marts 2011, 07:49 | links
 
mana blitkas recepte - panem 6 colu naglu un uz sliedes saklopē plakanu, sagriz gabalos cik vajag garus, izurbini caurumus prieks āķa un auklai, novīle formu, izdaiļo ar metala krāsu,pamērcē motilī un fish nāks burbuļodams. Varbūt
7.marts 2011, 23:32 | links
 
Vot par bļitkošanu piekrītu...tā ir māksla...žēl tikai ka normāli dzelži nav dabonami bodēs..jeb jātaisa pašam jeb jāmeklē kas māk:) Man bija viena mīļa medīga bļitka...meklēju un nekur nevaru atrast pat ko līdzīgu...tā bija sen nejauši nopirkta meistara darbs...varbūt ka Bumsis sasparojās kādas feinas bļitkas uzmeistarot...teikšu godīgi..neesmu metālu specs..lai gan naglu iedzīt varu:)
7.marts 2011, 22:36 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager