Kūpinātavas

Sveiki!

Vai kāds varētu lūdzu pateikt cik ilgi un cik grādos būtu pareizi kūpināt karpas?

Paldies. :)
22.jūnijs 2011, 06:51 | links
 
es pa vienkāršo. sievasmāte marinē es kūpinu :DDD

marinādē - sāls, pipari, sojas mērce (nezinu kāpēc) un rīvēti ķiploki. marinējas aptuveni diennakti.

Kūpinu - 30 minūtes apžāvēju, pēc tam vāks virsū un dūmpagales iekšā. Šodien kūpināju kādas 5 stundas, temperatūra 60 - 70 grādi, ja termomers nav ar taukiem aizlijis un nemelo :)) īsāk sakot, temperatūra tāda, lai dūmpagales dūmo, ne vairāk. gaļa atdzisīs ta zinās īsto smeķi, silta likās varen laba :))

dūmpagales sausās iet uz beigām pie šitādas kūpināšanas
21.jūnijs 2011, 23:42 | links
 
Skrējēj neuztraucies par mirušiem tikai labu vai neko :(( Man tas niks ir nomirījis jau labu laiku atpakaļ :DD
Nekādu emociju -tukša vieta
21.jūnijs 2011, 22:34 | links
 
15 "skaistules" saņem šobrīd svaigas marinādes vannu, rītvakar - būda rūks un svētkiem būs būt!!! Šoreiz palielīšos ar bildēm. Atkārtošu 4hx100C variantu, jo visi draugi nebeidz slavēt maija beigu rezultātu. Cerams, ka izdosies atkārtot :)
21.jūnijs 2011, 22:31 | links
 
Vairi pirmais ko tavai meičai pateikšu būs vārdi -Mīļumiņ Vairis Tevi neuzskata par meiču.
Par sevi nesatraucos mana meiča man vienmēr ir pie sāniem Problēmas būs tiem kuriem tās trūks ....:DDD
21.jūnijs 2011, 22:31 | links
 
otilijs tu esi slims,un neārstējams.
21.jūnijs 2011, 22:29 | links
 
Skrējēj, redzēšu gan
21.jūnijs 2011, 22:28 | links
 
par Skrējēju, neesmu pārliecināts, bet pārējie ļiek pa tēmu
:DDD
21.jūnijs 2011, 22:21 | links
 
jā Valdi, Tev 3lietas skapītī trūkst:

1. šņabis
2.meičas
3.zacene
:DDD
21.jūnijs 2011, 22:14 | links
 
Atrast var , bet ne vienmēr pareizajā secībā... :DDDD !!
21.jūnijs 2011, 22:11 | links
 
Vairis30 tev nebūs lemts to redzēt:))
21.jūnijs 2011, 22:09 | links
 
Es gribu redzēt kā tu Līgo vakarā izpildīsi punktu nr.2 :-))))))
21.jūnijs 2011, 22:04 | links
 
Vo Vo Labā dropē nedrīkst trūkt 3 lietas
1. šņabis
2.meičas
3.zacene
Ja kaut kas trūkst no augšminētā -var rasties nepatikšanas to meklējumos :DDDDDD
21.jūnijs 2011, 21:59 | links
 
Labi braukšu ciemos noprovēt.:))
21.jūnijs 2011, 21:56 | links
 
Skrējēj es jau Jāņiem iemarinēju Rīt likšu kuriņā :DD
21.jūnijs 2011, 21:50 | links
 
Gardas,bums beidz kārdināt.:))
21.jūnijs 2011, 21:42 | links
 
valdis687

Atver šo adresi un izlasi tur viss ir ļoti labi pateikts par vistām -kūpinātām No pieredzes varu teikt ,ka labāku neko neatradīsi /mazāk klausi šejienes prātvēderiem /:DDDDDDDD
http://www.receptes.lv/receptes/kupinatas-vistas/
21.jūnijs 2011, 21:37 | links
 
valdi768- galīgi garām, neņem ļaunā- 60' kūpināt nevar! Tā ir aukstā kūpināšana. Neskaties ko te citi kūpina. Koka konstrukcija agri vai vēlu nodegs! Un process Tev nepareizs

Interesē, ko tas Meerglis kuupina
21.jūnijs 2011, 21:09 | links
 
eergli, pastāsti lūdzu kā Tu kūpini gaļu un vistas, cik grādus turi un cik ilgi utt. Ļoti gribās pašam noprovēt.
21.jūnijs 2011, 21:01 | links
 
eerglis,
Šodien nokūpināju 2 brekšus pēc koka konstrukcijas uzlikšanas un jāsaka, ka rezultāti ir pozitīvi. Temperatūru turēju ap 60 gr. vieglā dūmā, 30 min. 1/3 augšas (dēlīšu seguma) atvērta, tālāk apm 40 min. augša daļēji pievērta. Un kompānija atzina ka progress ir uz sejas! Zivis iznāca sausākas un garšīgākas, tā ka koka konstrukcija savu artavu ir devusi un tiešām zivis labāk izžūst.
21.jūnijs 2011, 20:55 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager