Stince marinādē
Nogriež galvas astes iztīra iekšas ,nedaudz apsāla Stinces apviļā miltos olā un
Cep no abām pusēm Izceptas atdzesē. Aukstas.
Marināde
Aukstā ūdenī 0.5 litr. Ieber 1 tējkaroti cukura ,nedaudz sāls /pēc garšas/ 2 lielus sīpolus sagriež ripās un ieber marinādē Pievieno 5-10 gab smaržīgos piparus
5-10 gab melnos piparus. 1-2 lauru lapas.
Liek visu uz uguns ,kad marināde sāk vārīties to no uguns noņem pēc 2-3 min
Pielej 1 tējkaroti etiķa esences..Atdzesē un pārlej stinci ar aukstu marinādi.
Ja procesu grib paātrināt stinces pārlej ar karstu marinādi.
5.februāris 2012, 18:50 |
links