Lielupe

Šajās brīvdienās Lielupē pie Jelgavas vimbas negribīgi, bet uz garneli ņēma. Lielākoties problēma bija tā, ka garneles, metot grunteni, saskaroties ar ūdeni nokrita no āķa. Tomēr, ja palika uz ākā, bieži kaut kas raustīja, bet kārtīga kampiena nebija. Lielāka', škrobe, ka lielākā zivs 10 cm no krasta "aizgāja"... :)
23.aprīlis 2012, 11:09 | links
 
Labrīt, Vairis30!
Tā iet, kad bobi taupa!!! :)
23.aprīlis 2012, 09:40 | links
 
Šodien tika padarīti visi mājas darbi un ap 16 aizbraucu uz Lielupi kādu vimbeli noķert. Piebraucot pie upes sāka drusku līņāt bet vai tac copmanim kāda problēma, ātri sariktēju fiderus, un aidā. Šodien copes pamatā bija uz garneli un vienu vimbeli tomēr iznāca piemānīt. Ap 19 nomācās jau nopietnāk un tinu makšķeres, pareizāk sakot fīderus, autiņā iekšā un uz mājām. Bet kas tev deva, bija jau tā salijis ka ar savu Passatu nogrimu uz līdzenas vietas un nācās zvanīt čomam lai brauc ar savu džipu palīgā. Šitā nu gan nebija lijis kopš rudens. Nācās viņam atdot vimbu, bet ko citu var darīt, jo viņam arī nācās drusku pasvīst tajot zemes mīkstumos!!
22.aprīlis 2012, 21:41 | links
 
>Ri4i
Līņi kanālos bija pirms divām nedēļām, pat klope esot sanākusi:) vai ir tagad nezinu-nepārbaudiju, bet nekas nav dzirdēts.
22.aprīlis 2012, 21:36 | links
 
Sodien starp Kalnciemu un Jelgavu viens asaris un viens kiisis, doma bij vimbot, bet nacaas bimbot....nekaaaa..:)....Slokas cementenee trapaas liinji, bet kanalos veel labaak, tur paaris dienas atpakalj vilkusi uz nebeedu, tagad arii pietiekosi labi njem.......!!
22.aprīlis 2012, 21:22 | links
 
Man šodien sanāca pliču diena, daudzums teicams, izmērs briesmīgs, laika apstākļi arī. Garšoja gan baltais, gan slieka. Kaimiņš gan tika pie viena mēra breksēna. Vainīgs laikam buljona pīrādziņs, kuram baķeris bij zivi klāt piešāvis :)
22.aprīlis 2012, 18:47 | links
 
Apskaužu es tevi, Siienaazis, un ar pārējos kas šonedēļ varēja pavimbot , pabrekšot, palīņot.... Man ta teikt darbs bija zaķis un vajadzēja rikšiem vien, citādi tugriki strauji izbeigtos un nebūtu par ko no Gintsgg Bumsa ražojumsus pirkt. Uvi neesmu valsts ierēdnis kuram strāā vai nestrādā , 7 datumā kāpostiņš ķešā tā vai tā

Sagittaro , labs tev otčots bija, lasīju un veldzēju serdi. Piedot gan nepiedodu

Daavo , izsaku līdzjūtību, bet tie kas paņēma tavu kasti visdrīzāk ar sirdzapziņas problēmām nesirgst un šeit forumā nečupojas. Visdrīzāk pienāca daži vīriņi saplēstās komufļaškās .." Vaņ, smotri, bļe, tut lošara šmotjo zabil... Blje , Serij, pogljadi vokrug, dovai pi.donjom..." Tieām žēļ tevis, bet var jau būt paveicas
22.aprīlis 2012, 16:28 | links
 
Pirmaa agraa cope ssogad, 6 00 seezzu uz pontona, upe vaaraas no ziviim, lielas, mazas, visaadas, visos liimennnos, rezultaataa pirmaa vimba muuzzaa uz feederi, kopaa 2 gb, lielaakaa 640 g, piezvejaa breksis. Vimbas marineejas, ta redzees kas sanaaks. Bik biju paarsteigts par vimbaam, bet nu kur tad ssiis liksies. 10 00 tinu riikus un gaaju dzert konjaku ar kafiju :)
22.aprīlis 2012, 16:02 | links
 
Lūdzu atsaukties cilvēku vai cilvēkus, kuri šodien 22.04.2012 pulksten ~ 13:30 - 14:30 paņēma/atrada makškerpiederumu kasti lielupē - Priedainē pie dzelceļa tilta, mašīnu stāvietā. Kastei augša zila, apakša carspīdīga plastmasa. Iekšā daudz dažādu vizuļu, barotavas, Okuma spole ar pīto auklu, šveices armijas nazis un citas vērtīgas makšķerlietas. Atlīdzība garantēta. Svešas mantas laimi nenes. PM. Paldies.
Kaste šāda ->
22.aprīlis 2012, 15:17 | links
 
Satiku pie Lielupes veco paziņu tam tās vimbas nepatīk,sēž jau uz brekšiem un ļoti skaisti rezultāti,pats šokā :))
21.aprīlis 2012, 22:29 | links
 
V.S.O.P. paldies par info, tur tai nolikumā uzrakstīts tā , ka uzreiz neiebraucu uz ko īsti tas 5-10:00 attiecas
21.aprīlis 2012, 20:13 | links
 
Zaraza
Licenzes var nopirkt no 5.00-10.00 Bauskas MMB mājā, darba laikā veikalos Astoņkājis un Līga.

Piektdienas pusdienlaikā, Rīgas SAMS bija ciet, Līgā(bauska ) papīru nebija, bet "Astoņkājī" bija.

Nobraucu liekus 30 km, kamēr pie papīriem tiku. Bet zivju daudz, izmērs labs.
21.aprīlis 2012, 19:15 | links
 
A kā vispār Bauskā var pie licences tikt? Nolikumā uzrādītās licenču iegādes vietas strādā tikai darbadienās (viena sestdien) un standarta draba laikā? Tobiš ja svētdien grib 5cos būt pie upes ta jau piektdien licence jāiepērk "Samā"?
21.aprīlis 2012, 18:01 | links
 
drosh vien ka pie attiiriishanaam :)
21.aprīlis 2012, 16:05 | links
 
Līņi iet nonstopā it sevišķi Bērziņietei ;DD Aptuvenā dislokācija Sloka
21.aprīlis 2012, 15:58 | links
 
man laba cope bija slokā lielupē tur 2 brekši ap kg un 100 raudiņas
21.aprīlis 2012, 15:30 | links
 
Nu re, Skiper! Es tak teicu, ka mani tārpiņi izradījās neīstie! :D
P.s. A kas attiecas par radu, Latvija ir maza!!! Ne??? :D
Ne asakas!
19.aprīlis 2012, 21:13 | links
 
Bauskā vakar kā ierasts : kolhozs dobē ar izteiktiem žargonvārdiem, daži vietējie matadori klejo gar krastu.
Ieradāmies līdz ar gaismu, sajūtas kā mēdību sunim, kas jūt medījumu zālē.
Paspējām ieņemt ierasto bedrīti un mierīgi gatavoju iebarojamo, lai gaisma mierīgi uzaustu. Vimba un sapaliņi jau taisija traci - cope būs !!!
Pēc kāda laiciņa viens nesteidzīgi sāka iekārtoties dažus metrus virs bedrītes, pieklājīgi pateicu ka te aizņemts un mēs uz gruntenēm - a šis taisijās peldināt pludu !
Zinot cik maza bedrīte teicu , ka var pat nesākt , protams neapmierināta bubināšana , bet saprata un aizgāja citu ,,ceļu,, !
Straume nesteidzīga un uzliku 13gr , čoms konservatīvāk - 64 un tādu ka nekustās pa straumi, ieņēma bedrītes izeju. Sākām !
Copes sekoja regulāri , pateicoties iebarošanai vairums zivju uzturējās tieši bedrītes izejā, jo pa staumei tā noripoja tieši tur ! Tā ka abiem vietas pietika un cope izdevās . Es ar staigājošo gruntenīti ,,nobradāju,, visu dobi!Sitieni pa kātu ir neaprakstāmi. Norma līdz pusdienai un tad sportiskā cope uz pluda, jo visi kas gribēja jau copēja citur ! barība strādāja perfekti , zivs pieturējās bedrē Uz pluda dienas vidū vispār žors, vimba pa upi lēkā kā neguudra un pusūdenī ķēra kā traka ! Rezultātā pie 28tās skaits nojuka, bauda gūta un var mierīgi gatavoties līdaku sezonai ! :) Ne asakas !
19.aprīlis 2012, 20:04 | links
 
P.s. Atvaino, sagittario.
19.aprīlis 2012, 19:39 | links
 
sdagittario. Pabiju ar Tavu radu svētdien blakām. Kad braucu prom, viņu bariņam bija 3 vimbas. Parcik nācās sarūmēties, tad, cepuri nost, uzcienāja ar šašliku, bet kūku nesagaidīju. Man bija četras vimbas. Šodien bija draugs no 6-šiem rītā līdz 13.00 - pāris normas ar kaudzīti, bet tikai uz kāpuru. Negribēju mocīt muguru, bet nāksies braukt un rakt.
19.aprīlis 2012, 19:38 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager