Vimbas

Uz ievziediem ir īstais vimbu laiks.
5.maijs 2012, 15:26 | links
 
Vakar Memele/Jaunsaule sikie tirija nost naktstarpus un palikam pa o uz 6 katiem... cik jautajam parejiem tapat. 5dienas atpakalj vel nema labi..
5.maijs 2012, 09:54 | links
 
Gaujā vēl viss notiek,normu var salasīt.
5.maijs 2012, 09:53 | links
 
aizvakar pa visu dienu vienu gauja dabuju!
5.maijs 2012, 09:40 | links
 
Vai vimbu copes jau beigušās?
5.maijs 2012, 09:18 | links
 
Jauns copes veikals kur tu atradisi visu ko vajag un pashlaik visam precēm ir 60% atlaide.Skaties interneta veikala katalogu- http://tiny.cc/4xpmdw
1.maijs 2012, 15:23 | links
 
Ne Nazi, bet Toni, sorry.
24.aprīlis 2012, 10:21 | links
 
Nazi, tās bij pirmās divas ko jelkad esmu noķēris,
Daddy_j, njā, patiešām gardi.
24.aprīlis 2012, 10:20 | links
 
Sienāzi, vārdabrāl, es tak teicu, ka mazsālīta vimba ir pa pirmo! :)) Tikai nevajag skalot, bet ar nazi nokasīt "lieko" pirms ēšanas :)

...ņemot vērā, ka viņa nav liela zivtiņa un norma ir tikai 5, tad sālīšana ir smalka recepte kā viņu visgaršīgāk noēst. :)) Protams, ja ir norma nedēļu no vietas, tad var arī kūpināt un ar sieru-majonēzi-ķiploku iznesties, bet pirmās 3 jāsāla :))
24.aprīlis 2012, 09:51 | links
 
Sienāzi,kā tā tikai vakar nonāci pie tādas atklāsmes?
23.aprīlis 2012, 23:30 | links
 
tiešī tā, vimba ir ļoti garšīga. pamēgini uztaisīt cepeškrāsnī. sagriez filejas, 6-7 vimbas, saliec uz cepešpannas, apkaisi ar garšvielām.
sarīvē sieru, pieliec klāt (pusi uz pusi) majonēzi ar krējumu, 3 ķiploku galviņas, 2 nelielus sīpolus un biku kariju. to masu pārklāj vimbas un liec cepeškrāsnī, cep kamēr paliek kārtīgi brūna.
ļoti garšīgi, gan silta, gan auksta un sīkās asakas sacepjās tā, ka nevar just. labu apetīti.
23.aprīlis 2012, 23:23 | links
 
Es a beidzot metu kaunu pie malas un šodien saķēru normu .Cope bij super !! Ņēma ļoti labi uz kombināciju - slieciņas+ garneles gabaliņš ,vēl labāk slieciņas + mīdijas gabaliņš. Iedevu mīdijas kaimiņvecim - tas ar sāka vilkt.
23.aprīlis 2012, 21:31 | links
 
Ko lai saka, iemarinēju vakar jēlu, tikai cukurs un sāls 1:3 kā Zivinieks minēja, šodien ar visiem dienas stresiem pa darbiem ņemoties, piemirsu par zivi, sieva atģādināja. Paņēmu izgrieztās filejas, noskaloju lieko, sagriezu krusteniski asaciņas, sagriezu kā lasi un liku uz maizes, uzbēru pipariņu un sāli, diemžēl sīpols nebija, abi kožam un garšojam. Goda vārds, es i uz pakaļas, fantastiski garšīgi, es nekad neko tādu nebiju gaidījis, no šīs dienas šī zive iet manā racionā un atvainojos tai par asaku bunti. apēdu divas filejas, nesajutu nevienu asaku. Vēlreiz saku ka fantastika.
23.aprīlis 2012, 21:22 | links
 
Vimbu liegums Gaujā ir no 31. decembra līdz 1. janvārim (neieskaitot).
20.aprīlis 2012, 15:44 | links
 
 
Labdien!apskraidiju visu google,nekur nevaru atrast makskeresanas noteikumus 2012 gadam.
Vairak man intrese punkts par vimbu kershanu!
No kura,lidz kuram datumam var kert Gauja?
varbut kaads zin,saitu kur var atrast tos noteikumus? ))
20.aprīlis 2012, 14:53 | links
 
Vai kāds ir bijis Irbē uz vimbām šogad? kādi rezultāti?
20.aprīlis 2012, 10:24 | links
 
ar kadu pastaisiitu bariibu labaak iebarot vimbas!??
19.aprīlis 2012, 20:09 | links
 
SVEIKI ĻAUTIŅI.Biju pie b,kāpas no plkst 06.30-07.30 3 vimbas no 36-39 cm,1 jūras rauda pēc tam sākās sīkie.
17.aprīlis 2012, 21:28 | links
 
Lielupē 2,5 stundu laikā norma. Garnele nestrādā, mušu kāpuri ar slieku
17.aprīlis 2012, 20:20 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager