Daugava

Viss par un ap copi Daugavā
Daddy.j....iespējams ka maldos, bet kā jau minēju, prieks palasīt Otiņa atskaites.

Tu tak arī zini daudzas vietas, vai tāpēc tās reklamē......

Minēt konkrētas vietas līdz precizitātei +/- 100 metru, tas jau būtu otra vietā sievu tam atrast.....

Arī es rakstīju copes atkaites uz ko, kad, kāpēc, analizēju....bet ne reizi neliku precīzas vietas, kur es to darīju, tik cik aptuveno posmu. No tā arī var daudzko izlobīt.....tiesa vairs nerakstu, jo beigās , kā jau beigās.....

Un nejau būtu žēl, bet zinu, ka vieta būs sajāta, ja to pieminēšu......
3.oktobris 2012, 12:06 | links
 
njā, Sienāzi, VSOP dīvaina jums tā filozofija...forums ir informācijas apmaiņai, makšķerēšanas popularizēšanai...tāpat arīī copes raidījumi...citādi jau tam nav jēgas...rakstīt "Noķēru daugavā daudz zivju" ir puiciska pašapmierināšanās, tad labāk nerakstīt neko.

Par mazajiem zandartiņiem maisā, lomu pārdošanu u.c. ir pavisam cits stāsts un jūs to labi zinat - NAV REĀLAS KONTROLES, ne pār to, ko noķer ne pār to ko tirgo, bet tā nu gan nav ne šīs sadaļas, ne arī šī foruma tēma.
3.oktobris 2012, 11:57 | links
 
Kuti, Emīl, tev neviens te neko nemāca, bet iesaka, raksti, liec, priecājies, iespējams sbrāļosies ar lielajām masām......varbūt arī to vēlies

Ja kādam šķiet, ka savas vietas aizstāvu, tad vajag lasīt, nevis tukši pukstēt, es necopēju Daugavā......

Kuti, tev personīgi, ja tiešām esi vectētiņš, tad žēl, ka savos gados tik sāpīgi uztver elementāru informāciju.....

Arī par laivām taisnība, ka bariņš ap tām veidojas bez visiem forumiem, bet....

Ļoti pareizi KG teica, ka masas sāk spiesties uz Rīgas akvatorijiem dēļ nespējas aizbraukt kur tālāk......

Uzpūsties, sākt meklēt kašķi par ieteikumiem, lai paši varētu copēt sev zināmās vietās, aber lūdzu, tik neredzu jēgu tādā atbildē, kautkādu agresiju, neapmierinātību gan redzu, bet nu lai, kā jau teicu, iespējams gribat rīikot grila svētkus ar pusi Rīgas savā pagalmā pēc copes.....
3.oktobris 2012, 11:43 | links
 
Tā jau ir ....katram sava taisnība :) vienam škiet, ka Daugavā viss no krasta redzams, citam škiet, ka forumā noteikti jāpstāsta, kur un kas labāk ķeras... un svarīgi - uz ko :), nu lai pārējiem vieglāk saskaldīt maisu, pēc tam uz tirgu, pa trīnīti /kg... izdevumus atsist, jauniem vobleriem un downrigeriem naudiņu piepelnīt... veči - vai tā ir cope, atpūta, copes jēga...

Kur palika pašam atrast - kur, uz ko, kā un priecāties par izdevušos copi? Pārdomāt neveiksmju cēloņus?

Nebūtu jau nekāda vaina, ja cilvēkī ķertu sev un ēšanai, tomēr dzīve rāda pretējo, viss maisā un pirksti gaisā. Un katrs posts par labu lomu netā ir signāls tiem pierīgas badmirām, kuri metas virsū jebkura izmēra zivju baram un vaļā nelaiž NEKO!

Aizdomājieties mazliet tālāk... par to, cik zivju būs citu gadu, ja tagad mazos zandarteļus izslānīs... visi nav godīgi, pārsvarā ir citādāk.

Copes inventārs ir attīstījies fenomenāli tā pat kā iespējas izpētīt gultni, atrast zivi... mūsu veikstpēja ir pieaugusi pateicoties inventāram, forumiem un komunikācijas ātrumam, tomēr ir vērts padomāt ko ar katru savu darbību mēs nodaram tam, kas paliek pēc mums, par mūsu bērnu mantojumu. Tikai iedziļinieties mazliet un padomājiet... Ne asakas.

PS tiem, kuri joprojām neko nesaprata laikam ari nebūs vērts neko mēģināt iestāstīt, vai ne ;) galveais taču ir pieslānīt maisu, vai ne?
3.oktobris 2012, 11:01 | links
 
lai atsistu visādus neinteliģentus sprukstiņus, kas iedomājas ķer zivis derīgi visā Rīgas teritorijā ieviest LM , ērtāk protams par šo pakalpokumu maksāt elektroniski.
3.oktobris 2012, 10:56 | links
 
Zēni es uz butēm rīt būs infa varēsiet mani knābāt tālāk heijā...
3.oktobris 2012, 10:45 | links
 
Es lasu šo diskusīju un brīnos par Jums... Nu vismaz V.S.O.P. tak bija jasaprot, ka no tās info ko ieliek šeit copmaņu vairak nepaliek. Copmaņu vairāk paliek, jo kādā konkretā vieta ir vairak par vienu laivu... No krasta, ūdens un citam vietam tas ir labi redzams. Ziemā pretī pasažieru ostai, kad skalda zandartu... No kurienes ir daudz cilveku...? Aizdomajaties! Forumā par to nav info.
Es dzīvoju blakus Daugavai un zināju precīzi kur Jūs tur ķerat zivis, pat tad, kad šeit vispar info nebija... Es nēsmu tur bijis un nebūšu, jo man labak patīk ezeri. Un tādi kā es ir ļoti daudz kuri lasa šo forumu. Tādēļ neuzbrūkiet cilvēkam par neko, jo citadi jau nav jēgas forumam, ja viņā nav info.
3.oktobris 2012, 10:34 | links
 
Kuti, neņem galvā tos gudros d.....jus! Tu laikam izreklamēji arī viņu copes vietu un viņi nevarēs brīvdienās tur mierīgi skaldīt! Jo savādāk nesaprotu, kāda viņiem daļa ko kurš te raksta. Gribu un padalos ar citiem, mana darīšana!
3.oktobris 2012, 10:33 | links
 
Šodien papļāpāju par copi ar vienu svētdienas copmani, kurš pa retam aizbrauc uz Daugavu. Reizi mēnesī.. tas kas sestdien notika pie loču kanāla +/-3 km vairs inteliģentam cilvēka nav saprotams. Reāli sačakarēta diena bij sanākusi. Un liela pateicība tiem, kuriem daži asarīši ir vērtība ar ko netā palielīties. Lai jums labi ķeras un pietiek pretdžigu ķiverēm...
3.oktobris 2012, 10:30 | links
 
Piedodiet zēni vectētiņam ka sabojāju jums copi nezināju kāda jums te kārtība ,atlikušo mūža daļu mēģinašu laboties ,un vispār jau mums pensionāriem nav ko līst pie assiem forumā jāstāv malā un jāgaida rinda ,lai jums laba veselība šai dieva dotā pasaulītē.
3.oktobris 2012, 10:17 | links
 
kuti, nedz es nedz Sienāzis, nedz V.S.O.P. nerunā par talantu. Abi manis pieminētie māk atrast un paņemt zivi. Arī man dažreiz sanāk :)). Ne vienam no mums nav žēl, ka velk citi, bet gribās komfortu copējot, kad velcētājs nebrauc 10 m no Tavas laivas pāri iemestajai auklai. Kad blakus džigotājs redzēdams, ka velk turpat 10 m no laivas iemet mistisku enkuru, kurš netur neko un slid Tev virsū. Savējo kompānijā var copēt kaut vai blakus laivas novietojot un arī tad, ja saprot, ko katrs dara. Diemžēl Daugavā tas ir izcili izteikti, jo viena daļa no copmaņiem nevis vienkārši ķer zivi, bet ķer to, lai pārdotu - tātad viņam po, ka čakarē Tev copi, ja viņš izdomājis, ka zem Tavas laivas stāv viņa zandarts, ko pārdot, tad arī centīsies tam tikt klāt.

P.S. atskaites droši vari likt - neminot tik precīzu vietu. Tavis minētie jautājumi par pareizu nostāšanos, pieeju mānekļu izvēlē un spēlē attiecas uz zivs vilkšanu, nevis vietas čakarēšanu.

P.S.S. Gan jau pats piefiksēsi dzīvē :))
3.oktobris 2012, 08:54 | links
 
...sestdien Kolkā veči galīgi ablomijušies..
3.oktobris 2012, 08:48 | links
 
galvā ņemt nav laika vēl jāaizbrauc uz tirgu pēc svaig reņģ un jāmauc.
3.oktobris 2012, 08:45 | links
 
visiem jau nav tāds talants
3.oktobris 2012, 08:42 | links
 
ai,..tač neņem galvā! tas ir Rīga , copmaņu daudz..viedokļu daudz
3.oktobris 2012, 08:41 | links
 
Kuti, nevajag braukt no viena grāvi otrā, paskaties, cik smuki Otinjsh raksta.....
3.oktobris 2012, 08:40 | links
 
Tulīt taisos uz jūru un atskaite būs šada-ķēru Baltijas jūrā zivju tur nava nebija un nebūs sēžiet vien tālāk katrs uz savas siena kaudzes visu labu kungi.
3.oktobris 2012, 08:35 | links
 
Veči nelieciet atskaites jeb labāk lejiet ūdeni vai muldiet par neparko citādi jūs šeit noknābās!!!!
3.oktobris 2012, 08:25 | links
 
Artūro, Kutis, ņemot vērā, ka Daugavā necopēju, bet spriežu pēc Lielupes. Tas ka jūs še padalieties ar info ir viens, bet tad, kad esot uz vietas, jūs sāks atpazīt un sekot kā vilki aitu baram (un tas noteikti notiks, ja jau nenotiek), tad, gan atskaites, gan vilkšanas proces sāks palikt slepenāks.....
Nav vairs tas vecums, lai visam baram rādītu, kurš ta te to zivi prot piekāst, daudz feināk ir aizbraukt savā kompānijā un baudīt copi, neatkarīgi, vai ir zive, vai nav.
Otra lieta ir lēnām uzvilkties, kāmēr no abiem bortiem lēni, bet cītīgi notiek abordāža
Turklāt liela daļa čakarē vietu, nevis makšķerē un velk zivi....
Vai tad tā ir atpūta un atslodze no darba, ja sava hobija, vaļasprieka un brīvā laika pavadīšana notiek neveselīgā atmosfērā, kur tevi jau peilē ar kaulainu aci.
Tā notiek, bet tā notiek vēl straujāk, ja paši atveram durvis.....et nu katram pašam brīva izvēle.
Par vienu gan esmu pārliecināts, atskaites kļūs skopākas un pārdomātākas, cik drīz, tas jau atkarīgs, cik jums nervu sistēma laba un spējat izturēt lidojošos mānekļus virs jūsu auklām :)))
3.oktobris 2012, 08:23 | links
 
Paši sev dzīvi čakarējat. Veiksmi darbā !
3.oktobris 2012, 07:35 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager