Daugava

Viss par un ap copi Daugavā
veliks - tātad pa ziemu jāiemācās lamāties lietuviski, jāpalūdz pazīstamam leitim, lai atsūta tādus sulīgākus izteicienus...vai arī ziemā, salakas ķerot, jāuzsēžas kādam leitim uz astes un jāiegaumē, ko viņš teiks :DDD
4.oktobris 2012, 08:56 | links
 
Labas rītas visiem, skatos Daugavas topix pacēlies augstāk ka Saskaņas reitings. Tad es ar te ieķēzīšu.

Var piekrist gan vosp, sienaazis gan citiem kas iesaka uzmanīties ar konkrētu vietu publiskošanu. Pats savlaik ar sirdi gribēju palidzēt jaunajiem censoņām ar precīzām vietam un nu tur vairs var nebraukt. Sienaazis jau mani par to lamāja . Bet šai gadījumā ar kutis nepiekrītu - loču kanāls ir pietiekoši liels un arī Daugava pie rīgas un akvatorija ir pietiekoši liela un zināma lai pasakot "copēju pie locu kanāla" atklātu baigo noslēpumu. Šīs vietas pie Rīgas, tpat kā sēkļus ķīšezerā , juglā , tiltus un sēkļus lielupē kur parasti ķeras (ja ķeras) zina praktiski visi Rīgas copmaņi. Tā nu gan nav informācija kuru baigi jāslēpj. Kutis tak nepateica kurā līcī loču kanālā šis ņēmās. Bet par to sesdienu - bari tagad ir visur jo regulārie copmaņi zina ka septembra otrā pusē zivs sanāk šais rajonos (piem. daugavas akvatorijs) un pagišā sesdiena bija ta kas pēc zvaigznēm , mēnes fāzēm un vinkēršas loģikas vajadfzēja būt copei. Tapēc visi saskrēja. Pie tam tur ir bolderājas guļamrajons pie paša kanāla, kur dzīvo plašas krievu proletariāta masas. Un ar ko nodarbojas krievu proletārijs po vihodnim...? Ja kas tauta šais brīvdienās bija arī citās popularās vietās. Un ne tapēc ka kutis ielika info. Lielākā daļa tur ir krieviski runājošie , kas vispār tadu CL nezina.

Savukārt protams piemēram stāstīt kur tieši ir asaru bedre lielupē kalnciema rajonā nevajag. Un to arī neviens nedara. Bet vispār neko nerakstīt , par copi vai tikai lielīties ar savu spico laivu, kruto motoru, dārgo spoli un kātu - man šķiet tad nafig tas forums vajadzīgs. A tā es izlasu ka kutim Daugavā pie rīgas ķeras , man neķeras un es varu tad domāt kur ir vaina manā copē.

Un vēl - personīgi es vietas meklēju pēc kartes internetā. Piemēram to pašū loču kanālu savulai atradu pētījot ķipa google mapsu. Aplūkojot internetā tur pēc loģikas vajadzēja būt zivīm, tad skatos kur var piebraukt, kur laivu laist iekšā utt. Un neviss pēc atskaitēm internetā.

Piekusu klabināt, jābrauc copēt. Kutis, atgādini lūdzu tās gps koordinātes kur tev tas asars ķērās...
4.oktobris 2012, 08:51 | links
 
Modzha
:) Grūti būtu nepiekrist :) Un domāju, ka lielākā daļa tieši tā arī dara, tikai kauns par to atdzīties.
Es savas copes gaitas uz samiem ar kvoku tieši tā arī sāku, jo nebija ne poņas, kā to pareizi darīt, ne eholota, tik vien kā vēlēšanās un cieša apņemšanās to ārodu apgūt. Sākumā iepeldēju Daugavā ar pūsli un skatijos pa kurām vietām citi braukā un kad tur bija tukš, tad braucu izmēģināt savu laimi. Pirmajā gadā man bija Navigators 3, otrajā gadā jau aizlienēju eholotu un pats sāku meklēt sev vietas, vēl pāris gadus izaugu līdz Outland 360 +benzīna motors un nu varu justies samērā brīvāk. Brauc kur gribi un meklē jaunas un jaunas vietas, Daugava liela un zivju pietiek, ja vien tām ir ņemamās dienas. Bet manuprāt šeit paceļot šo tēmu, kur lien viens otram virsū, vairāk bija domāts par tiem, kuri sēž no krasta un kuriem nav tādu iespēju pārcelties, ja kāds ,,gudrinieks,, nostājs tieši pretīm un sāk mētāt savas gumijas vai vizuļus tieši tur kur tev samestas gruntenes.
Līdzīgs naids ir arī pret velcētājiem, tiem kuri sēž no krasta. Bet tā jau ir cita tēma.
Esmu to daudzkārt izbaudijis uz savas ādas, tāpēc ar info par veiksmīgu copes vietu es būšu diezgan skops turpmāk, tik vien pastāstīšu, kurā baseinā, ja runa būs par Daugavu. Un spriežot pēc pēdējo nedēļu pieredzes, nākošais gads būs ļoti bagāts ar Leišu copmaņiem, kuriem mūsu copes nerakstītie likumi ir pilnīgi nepieņemami. Nedod dievs jums tādas copes dienas, kā man te nācās pāris nedēļas atpakaļ piedzīvot. Nevienam to nenovēlu. Pilnīgi izčakarēts laiks, copes prieks un līdzekļi lai aizbrauktu un atpūstos.
4.oktobris 2012, 02:48 | links
 
Nupat atbraucu no butēm iegāju forumā un skatos jūs zēni te esiet vairāk rāvušies kā es pa jūras krastu ,labāk būtu braukuši ķert to but laigan katrs kaifo pa savam.Varu pateikt Baltijas jūrā zivju nav spriežot pēc mana loma bet ka pazavēros kā mans kolēģis velk dupletus pa puskilo tad žoklis atkārās un sapratu ka šajā jomā esmu profāns tākā būs vien jāatgriežas atpakaļ Daugavā ja nesāks mani medīt ar sūdainu mietu ...atvainojiet par izteicienu.
4.oktobris 2012, 01:26 | links
 
Aiz ziņkāres: VSOP - tu pats to vietu šogad atklāji vai tomēr pēc "norādēm" ? Drīkst arī neatbildēt.
4.oktobris 2012, 00:34 | links
 
Sveiki kungi.Nebiju seit no rita un oh-el,kada seit dirsana.ES sapratu ka neviens sodien no jums copet nav bijis iznemot ''kuti''.
4.oktobris 2012, 00:24 | links
 
> Emils77
Nezinu vai Tev ir taisnība, jo kaut kas ir jāupurē tautas labā. Citādi MN skatīsimies kā Normunds Zundas kanālā māca iemetiena tehniku utt, arī benzīns ietaupītos. Ja katrs no raidijuma mācītos un to censtos realizēt savā tuvākajā ūdenstilpnē nebūtu nevienam kreņķis, bet kā parasti, vislabāk ķerās pretējā krastā :)
3.oktobris 2012, 23:28 | links
 
Andris ABC,nesāpini :(((,visu ieteku piekakāja :(. Neta toč nebija,bet par velti ar citiem puišeļiem tos 22km ar autobusu jau nekratījāmies :DDD
3.oktobris 2012, 23:14 | links
 
feins forums par copi!! Tik daudz neapmierinātu puišu! Tik daudz gudru domu un ieteikumu! prieks lasīt! Ar jums cienītie gurinieki, mājās nevies nerunā un neuzklausa, ka šeit cenšaties izpausties ar savām gudrībām??? Nāk prātā viens copes raidījums tv, kur viens no šīs diskusijas varoņiem un gudriniekiem visiem atrādīja vienu labu brekshu copes vietu Lielupē. Pēc tam tur bija dzīvā rinda uz vietu pie ūdens! Protams, koordinātes netika nosauktas, bet panorāma ātri vien nodeva dislokācijas vietu un nepagāja ne pārs dienas, kad tur satiksme bija intenensīvaka kā uz Brīvības ielas piekdienas pēcpusdienā!!
3.oktobris 2012, 23:03 | links
 
Aleluja-moderators is risen! Atzīšos,man jau bik garlaicīgi bez tevis sāka palikt:)
3.oktobris 2012, 21:40 | links
 
Skatos, šodien ōpapiem vārds tiek dots:)

Zaļais, tev vēl piens aiz ausīm, bet jau lec deviņdirsu augstumā, tā kā, ir kā Kutis saka. Kaut vai viens piemērs: ,- Kad es vēl strādāju bēdīgi slavenajā kombinātā zive.lv, tas bija kaut kur ap 2005 vai pat agrāk, tad lūk, tur bija viens talantīgs lietotājs zem nikneima „piickotaajs”, kurš regulāri pēc katras kvokošanas Daugavā, demonstratīvi sniedza atskaites jaunajiem censoņiem. Ar to šai nodarbei, varēja teikt, tika pielikts vai uzlikts punkts. Eļļu visam pasākumam vēl pielēja pozēšana CL. Jocīgi, ka tagad viņš ir nesaprašanā

:)
3.oktobris 2012, 21:31 | links
 
Dzīvoju 100m attālumā no Daugavas(bik zem sausās)-laivu varētu uz muguras aizstiept. Bet palasot pēdējās trīs lapas,nu ziniet-nēēē,man to nevajag:)
3.oktobris 2012, 21:26 | links
 
man patīk viedokļu daudzums un tā proporcionalitāte ievietotajām bildēm, atskaitēm un citai foruma informācijai :)

Ir vēl viena priecīga ziņa, vēl pāris gadiņi mums ostā palikuši padraudzēties, sērītes drīz vairs nebūs, tik grāvītis uz metriem 16....+

Tie ar tiem lielajiem motoriem jau kaut kā iztiks, ko darīs tie no sarkandaugavas laivu būdām, kur dripelēs... ja vēl "sūdu bedri" noraks ? Kur tad cemmerēs?
3.oktobris 2012, 20:39 | links
 
man patīk daddy_j versija par tiem lielajiem motoriem :))))
3.oktobris 2012, 18:41 | links
 
Pilnībā priekrītu Andrim
3.oktobris 2012, 16:21 | links
 
Vajag izdot likumu, ka 1 ha ūdens placī drīkst atrasties tikai 10 Rīgas copmaņi. Jo lielā maksķernieku varza un visas nelaimes nāk no Rīgas:))))
Bija kādreiz tāda Dīvajas upītes ieteka Daugavā pie Skrīveriem. Bija tāpēc, ka pēc neatkarības pasludināšanas sakārtots dambis, pārbūvēts tilts un tur vairs neviens kustonītis nedzīvo. Un ja tur vairs neviens nedzīvo, saukt to par upi kaut kā dīvaini būtu. Tais tālajos, sensenajos laikos, kad procesi Dīvajā notikās ierastajā, dabas noteiktajā gaitā, kad internets vēl skaitījās eksotika, pavasaros Dīvajas upītē mēdza nārstot raudas. Un nevis vienkārši raudas, bet raudu tūkstoši. Un kad pienāca nārsta dienas, kur gadījās, kur ne Dīvajas krasti kļuva biezi apdzīvoti. Tik pat biezs, kā Kuldīgā mūsdienās pavasaros vimbu gājiena laikā. Nē, protams starp copmaņiem bija arī pa kādam vietējam, bet nepārspīlēšu, ja teikšu, ka 95% veidoja viesmakšķernieki no galvaspilsetas. Tā ka, manuprāt, internets salīdzinājumā ar draugs draugam ir vistīrākās bērnu spēles. Ir jābūt nedaudz apdāvinātam, lai informāciju par to kur ķeras meklētu internetā. Copmaņu vidū pat gaiss ir piesātināts ar informāciju par lomiem un vietām, copmanis Rīgā nav vientuļa sala...
3.oktobris 2012, 15:25 | links
 
jā Daugavā copesvietas vairs nav, centrā laivu bars , pa klusiem līcīšiem aizdomīgi vientuļnieki ar sāpošām pakaļām:)
3.oktobris 2012, 14:59 | links
 
...un pie tā paša nost ar tiem lielajiem motoriem :DD - es ar maziņo piečunčināšu un izčakarēšu copi 2- nu max 3.5 vietās...

bet cien. zaraza vai vsop ar saviem 100+ lopiem - piebrauc, apmētā un mauc tālāk, un pa vienu dienu var izčakarēt visus - no sausās daugavas līdz slapjajām pļavām un no kalnciema līdz alderiem :DD
3.oktobris 2012, 14:50 | links
 
esteem )))
labs koments, īpaši pēdējais
3.oktobris 2012, 14:44 | links
 
Re kur jau parādās šie īpašie cilvēki ar īpašajām vēlmēm, kā piemēram, usis, kas ielīdīs Tev d**** un vēl prasīs vai es Tev netraucēju, vai piebrauks ar laivu otram klāt un mētās turpat kur Tu.

Nost ar šīm nekauņām.
3.oktobris 2012, 14:30 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager