Nu skaidrs, to arī gribēju dzirdēt, vai ir to vērts audzēt tos kāpurus. :) Patrol, nebiju iedomājies, ka gāzmaska neaizturēs to smaku, tiešām noderīga informācija, kas man kādreiz varbūt noderēs :D
Šorīt vel likās laba ideja, bet ja jūs man tā sakat , ka nav vēts, tad labāk paklausīšu.
Farnirs, 28.janvāris 2013, 23:43
Nav tik traki. Galvenais tikai gribēšana. Ja man būtu privātmāja, es pats audzētu. Uztaisi dubultos traukus - augšējam dibenā caurumi, pakšējā skaidas vai sausa kūdra. Samet zivis (esi tak makšķernieks) augšējā traukā. Kāpuri savairosies, ložņās un pa caurumiem birs apakšējā. Lai tos paņemtu, pietiek apakšējo trauku iztukšot un viss. Un nekādas smakas netraucē - ievelc un aizturi elpu, savāc baltos un ej prom. Plaušu rentgenu taisot, liek elpu aizturēt ilgāk:)))
Man bija kādreiz mazos apjomos pie kūts pakša vistu dārzā uztaisīta vietiņa. Uz veca čaiņika uzlikta konservu bundža ar caurumiem. Savukārt bundžu nosedzu ar čaiņika vāku. Galvenais, lai lietus netiek klāt, jo tad tārpi paliks slapji un izlīdīs laukā.
Šitā uzparikte varēja strādāt onlainā - saķer zivis - zivju ķidas iemet traukā, savāc mušu kāpurus un ej atkal uz co-pi. Noķer zivis, ķidas traukā, baltos laukā u.t.t.
Protams, ja tev ir tikai dzīvoklis Rīgā, tad uz balkona to neieteiktu darīt. Kaimiņi nesapratīs:)
31.janvāris 2013, 15:55 | links