Makšķerēšana jūrā

Vējenes ir visu laiku, tikai zināmas neērtības tās ne nārsta laikā iegūt!!!
9.maijs 2013, 22:06 | links
 
Kas blefo lai sajā saitā nenak.
9.maijs 2013, 21:50 | links
 
Labāk ne...
9.maijs 2013, 16:26 | links
 
Viss normāli! Vismaz uz līdakām mazāks spiediens!
Davai visi uz vējenēm!!D

aakkis, 9.maijs 2013, 16:01


Līdakas lai ķer tie kuri netiek vējenēs.Ceru,ka pēc nedēļas vējenes jau varēs slānīt biezā slānī. :))
9.maijs 2013, 16:21 | links
 
Viss normāli! Vismaz uz līdakām mazāks spiediens!
Davai visi uz vējenēm!!D
9.maijs 2013, 16:01 | links
 
ADRL2

Netracini tautu!=)
9.maijs 2013, 15:53 | links
 
vējenes pamazām jau ir.
9.maijs 2013, 13:07 | links
 
Vīri vai Vējenes nav parādījušās un renģe nav pienākusi ?
9.maijs 2013, 12:43 | links
 
Mēs griežam ārā filejas un tad maļam. Asakas, ādu, spuras, galvu un kiškas metam ārā. Tad kotlešu massai pieliek baltmaizi un saldo krējumu un olu. Var sablenderēt. Kotletes sanāk baltas, kā sniegs!

Lai labi garšo!
8.maijs 2013, 17:06 | links
 
04.05 un 05.05 Liepaaja Ziemelju mools. Cope baigi raziiga !! Pirmajaa dienaa 30kg juuras buliishi. Otrajaa dienaa veejelis taadeelj divas stundas un 10kg Faaters notiirija visus jo mazos metaam atpakalj. Shovakar zaavees. Man taa zive garsho!!! Lai jums arii cope laba !!
7.maijs 2013, 14:40 | links
 
varbūt stulbs jautājums, bet tomēr. pastāstat kā jūs grunduļus tīrat un kā samaļat kotletēs.

Pics1, 7.maijs 2013, 14:24


Galvu nost,no tūpļa pārgriež vēderu,kiškas ārā un gaļmašīnā iekšā...kad samalts paņem saujā un saspied...ja jūtas asaku gabaliņi mal vēlreiz(tā ir gaumes lieta),un vēl ir gaumes lieta spuras griezt nost vai nē,bet tiem zmejiem viņas ir dafiga!:)Es zvīņas ignorēju,jo cepot apstiprinājās receptēs teiktais,ka viņas tipa izkūst,tobiš es cepu ar zvīņām un domāju kotletēs arī zvīņas nejutīsies,bet tā jau atkal ir tikai gaumes lieta!:)Lai veicas!!!
7.maijs 2013, 14:37 | links
 
varbūt stulbs jautājums, bet tomēr. pastāstat kā jūs grunduļus tīrat un kā samaļat kotletēs.
7.maijs 2013, 14:24 | links
 
Vakar 05.05.2013. beidzot tiku līdz Liepājai. Ziemeļu mols. No sākuma ķērām uz vistu kuņģiem un sirdīm. Copēja reti, bet lieli. Tad nopirkām garneles turpat tuvākajā bodē. Un tad sākās... Nespējām vilkt, kamēr garneles beidzās!!! Pa starpu ņēma arī butes. Mums pa diviem kādi 12 kg. Super cope!
6.maijs 2013, 12:30 | links
 
No vakardienas vakara, līdz šodienas pl6.00 pa Jūrkalni. Ap 30 butēm, ne īpaši lielas un salidzinoši kaulainas. Cope intensīvāka pa nakti butēm, bet ar gaismu atkal Jūras buļi pilns. Ap 6.00 sākās baigais pūtiens un zāle. Pa nakti laiks ideāls. Bute ņēma tuvējā distancē.
5.maijs 2013, 16:37 | links
 
No 03-04 maijs Jurkalne, pa nakti spainis pilns ar butēm (16,5kg), pārējiem no kompānijas arī. Iznārstojušas, ja paliek plānas. Turpināsim augustā.
Ne asakas!
4.maijs 2013, 18:10 | links
 
Vakar pa dienu pa diviem saķērām spaini grunduļus. Apmēram 2h laikā. Tiks kūpināti un malti kotletēs (iznāk fantastiskas).
4.maijs 2013, 17:24 | links
 
 
Sveiki vīri! Vai vējzivis vēl nav pieteikušās?
2.maijs 2013, 14:11 | links
 
šodien liepājas mols ~13:00-17:00 , uz gruntenes 2 cepama izmēra butes, padsmit buļļi (koleģim vesels spainis) un atkal menca uz mikrodžigu. šoreiz gan lielāka, 59cm.
1.maijs 2013, 23:23 | links
 
Sezona atklāta - Liepājas mols, 6.00-17.00.
No rīta 4 butes, lielākā 560g, netālu kāds vīrs izvilka tripletu ar līdzīgām.
Buļļiem no rīta laikam bija par aukstu, ņēma negribīgi. Pēcpusdienā ieskrējās - 15kg. Lielākie ap 200g.
1.maija saulītē Norfin Thermal Light (-15C) bija pašā laikā, tā arī nesapratu vai kostīms sūdīgs vai saule švaka.
:-)
1.maijs 2013, 21:03 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager