[
Jautājums zinātājiem un vietējiem- kā gatavot sīgu? Skaista zivs.
zivjumilis, 15.februāris 2014, 18:07[/quote]
izņem asaku, sakaisi ar sāli cukuru 1/3 biku lai iestāvās i viss, mazsālīta ziftiņa ar piparinu un sīpolinu uz sviestmaizes. Vai folijā ar dillīti un cepeškrāsnī, labu apetīti.
Jautājums zinātājiem un vietējiem- kā gatavot sīgu? Skaista zivs.
zivjumilis, 15.februāris 2014, 18:07[/quote]
izņem asaku, sakaisi ar sāli cukuru 1/3 biku lai iestāvās i viss, mazsālīta ziftiņa ar piparinu un sīpolinu uz sviestmaizes. Vai folijā ar dillīti un cepeškrāsnī, labu apetīti.
15.februāris 2014, 20:26 | links