Kā gāja copē (atskaites)?

Vakar Austrorzes ezerā atklāju sezonu. Cope normāla,ņemot vērā ka atsalu pamatīgi. Divi zemēri,un viens skaists asaris 850.g. Jocīgi tikai ka nācā ārā bez cīņas,kam būtu jābūt diezgan labai priekš tāda murmuļa.
2.maijs 2014, 15:11 | links
 
Kolēģim uz voblera 4 gabalas no tām viena ņemama un tā uz velci. Man vienīgā laivā uz gumijas zivtiņu par laimi mēra:) Pabažu ezers. Vispār cope laba, aktīva.
1.maijs 2014, 19:52 | links
 
Uz diviem 5 standarta zemmēri ~45 cm. Ap desmitiem cope pazuda. Visā visumā priekš sporta ok, tikai laikapstākļi gan nežēloja.
1.maijs 2014, 12:29 | links
 
Vakar "Mazais Ansis", 3 stundas, 3 zivis, tikai viena sačokā (2.8 kg karpa), laiks gan bij rokas saldējošs.
1.maijs 2014, 11:17 | links
 
biju aizvakar un vakar divdienniekaa forelees. dabuujaam skaistas foreles un arii alatas. viss notiek. tas kurzemee.
28.aprīlis 2014, 08:56 | links
 
Sestdien Kuldīgas pusē biju "ezerā N" kopā ar čomu, kurš šoreiz pavisam nebiedriski izdarījās (6 līņi, 1,4 kg karūsa un piedevām vēl mēra līdaka, aizķerta aiz vēdera nerealizētas copes piecirtiena brīdī, pie tam copju realizācija viņam nebija diži virs 50%). Man, copējot turpat blakus, tikai viena cope, kura "varēja būt", tā pati netika realizēta... Kā pozitīvo varu atzīmēt, ka ar uzķeramo tīkliņu man realizācija bija 100%, runcim lauku mājās jau ar' cienastu sagādāju, bet čoms kaut kādā saknē, ap kuru visa aktivitāte arī bija, atstāja 4 pavisam jaunus āķus ;))
Svētdien, atceļā no Kuldīgas tiku izprovocēts no juniora puses ar jautājumu "Vai sliekas atstāji garāžā?", piedāvāju sagaidīt mani ar laukos, dārzā svaigi raktiem tārpiņiem un kopā aizbraukt uz Bārtu. Ierodoties pie upes, konstatējam pretīgi asu vēju ieslīpi pret straumi un no pretējā krasta, tomēr nolemjam vispirms pacopēt un tikai tad braukt atpakaļ uz Liepāju. Mans tīnis sāk ar ~ 200-gramīgu asari jau pirmajā metienā, man pēc brītiņa apmēram uz pusi mazāks. Tad seko cope, piecērtu un - kas tas par vellu galā! Kamēr no upes vidus līdz malai pievilku, augšā nenāca, bet kad no malas aizblieza taisnā stiepienā gar straumes kanti uz augšu, jau nodomāju, ka maita zobainā, tāpat būs jālaiž vaļā... Kad biju pretinieku nomocījis un dabūjis malā otrreiz, šis padevās un ļāvās redzams - izrādījās, ka galā ir skaista zive zelta krāsā ar sarkanām ačelēm, t.i., līnis, kas man tajā vietā nudien bija pārsteigums. Juniors ar mobilo uztaisīja īsu fotosesiju, kuras rezultātus var redzēt bižu sadaļā. Noķērām vēl pa pāris asarēniem katrs un metām mieru, laba jau daudz nevajag...
28.aprīlis 2014, 01:00 | links
 
Šodien 3 stundas novazājos ar mazo špinindziņu gar mazo Juglu ''Juglas rajonā , zivi nenoķēru un pat neredzēju.liekas smuka upīte , ko tur forelītei nedzīvot , bet .... tā kā akā .Kautkādas miniatūras zivtiņas redzēju peldam , bet kas tās tādas grūti saprast.
Pirms tam no 6 rītā līdz 11 Daugavā Dzelmju apendicītā viens pliksnītis, bij vēl copītes , bet nekas nopietnāks nepieteicās. tas uz grunteni un pludiņu.Mailes pa virsu biezā slānī , ik pa laikam līdaks padzenā.
27.aprīlis 2014, 15:11 | links
 
biju koknese no 5.00-12.00 tris pliki un viens asars.kolegim tris pliki un cetras barotavas norautas! pati cope no 8.00-10.30 bij
27.aprīlis 2014, 13:48 | links
 
Bijām ar čmu šorīt Daugavā pie Liepkalniem.1 asakains plicis..no 6.00-11.00
27.aprīlis 2014, 13:01 | links
 
Kā ar brekšiem,savos dīķos,nevaru pierunāt,kāds stāvoklis citur?
27.aprīlis 2014, 11:55 | links
 
Copē šodien negāja, pareizāk sakot es uz copi negāju. Vēl 3 dienas un braukšu tad, ui labi būs.....

No likumdošanas viedokļa darba devēji ir vieni no visvājāk sociāli aizsargātajiem. Ja uzņēmums bankrotē(viens no riskiem), tad darba devējam nav izredžu ne uz ko... kamēr LV superātrā tiesu sistēma nelikvidēs uzņēmumu un kaut viena kapitāldaļa tev pieder, tikmēr tu esi turīgs no valsts viedokļa. Jocīgi tikai ar šo saskan fakts, ka valsts ļoti cinās pret situāciju, kad darba devēji no dividendēm grib dzīvot un 82% nepiemaksāt par savas dzīves nodrošināšanu...darba vietu radīšanu utt... ;) Motivācijas maksāt šos socnodokļus nav, par visu jācinās pašam, t.sk., par veselības aizsardzību... studijas par maksu... pamatskola un videne vēl paliek par valsts lōidzekļiem, pārējais ir nosacīti...+ glābēji(pažarnieki). Un viss? Policija, tiesu sistēma un daudzas citas strādā režīmā, kas ir tālu no vēlamās kvalitātes un ātruma...esošajai varai tādi vāji represīvie orgāni ir izdevīgi.
27.aprīlis 2014, 09:37 | links
 
Tā viņš ir ,kā gapps nodeklarēja,pats savā laikā esmu dabūjis pastrīdēties un patiesāties ar darba inspekciju un dažādiem gudriniekiem,diemžēl darba devēji, no likuma puses, ir švaki aizsargāti...:D
26.aprīlis 2014, 21:46 | links
 
Paldies par atsaucību, makšķerkāta ceļa pirmais posms ir noskaidrots. Makšķernieki makšķeri ir atstājuši Vallē.... Viņas tālāko ceļu turpinām noskaidrot.... Makšķere neatrodas Vallē...
26.aprīlis 2014, 21:30 | links
 
Tik vienkārši nemaz nevar darbinieces no savas algas šķirties. Ja viss tiek maksāts oficiāli, tad darba devējam vispirms jau ir jāpieprasa, lai darbinieks pats paraksta, ka piekrīt, ka viņam ietur daļu no darba algas. Citādi tikai pēc tiesas sprieduma, kurā ir pierādīts, ka zaudējumi radās darbinieka tīšas nolaidības pēc utt. Tas nav tik vienkārši. Ja alga maksāta "uz ķepas", tad jau var ieturēt, ko grib, pati darbiniece vainīga, ja piekrīt tā strādāt bez jebkādām sociālām un valsts garantijām.

26.aprīlis 2014, 12:15 | citēt | links


Āmurs uz naglas, tā teikt !
26.aprīlis 2014, 12:21 | links
 
Tik vienkārši nemaz nevar darbinieces no savas algas šķirties. Ja viss tiek maksāts oficiāli, tad darba devējam vispirms jau ir jāpieprasa, lai darbinieks pats paraksta, ka piekrīt, ka viņam ietur daļu no darba algas. Citādi tikai pēc tiesas sprieduma, kurā ir pierādīts, ka zaudējumi radās darbinieka tīšas nolaidības pēc utt. Tas nav tik vienkārši. Ja alga maksāta "uz ķepas", tad jau var ieturēt, ko grib, pati darbiniece vainīga, ja piekrīt tā strādāt bez jebkādām sociālām un valsts garantijām.
26.aprīlis 2014, 12:15 | links
 
Ceram, ka bāzes darbiniecēm nenāksies šķirties no savas algas....


Varbūt ir vērts šajā sakarā atvērt jaunu tēmu, "DD un DN atiecības" ? Ko sakait kolēgas?
25.aprīlis 2014, 23:33 | links
 
Ko vēl Vallē labu var iznomāt,vēl tādi kāti ir nomā?DD Vienīgais baigi tāli jābrauc!
25.aprīlis 2014, 23:23 | links
 
Ceram, ka bāzes darbiniecēm nenāksies šķirties no savas algas....


Skarbi tai Vallē... Usis te bik kaut ko arī pieminēja, tikai šajā valstī tas nestrādā, diemžēl :(
25.aprīlis 2014, 23:14 | links
 
cienijamais piedzinējs noteikti būs paspējis iepazīties arī ar pienākumu saglabāt parādniekam darba samaksu un tai pielīdzinātos maksājumus minimālās mēneša darba algas apmērā, kā arī saglabāt uz katru apgādībā esošo nepilngadīgo bērnu līdzekļus valsts sociālā nodrošinājuma pabalsta apmēr, jo nevaram taču iedomāties , ka šajos laikos kāds kautko krāmē aploksnē, vai ne?.
ir tur vēl citi punktiņi,blablabla:)
25.aprīlis 2014, 22:26 | links
 
Wo wo, tieši to pašu nodomāju - maximas līmenis, kāds nosper no plaukta pudeli, izskaitīsim kasierei no algas ... burvīga attieksme :)

Archey, 25.aprīlis 2014, 20:57

Nav runa par to - ir runa par cilvēkiem, priekš kuriem tiek piedāvātas lietas, bet.... viņi jūtas kā padomju laikos, ka "po..."
25.aprīlis 2014, 22:24 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager