Makšķerēšanas noteikumi

Makšķerēšanas noteikumi
Visu laiku visi čīkst par to, ka nav zivis neķērās, kādreiz zāle bija zaļāka u.t.t. Tad man tev pašam janisss jautājums tieši par tevis minēto ezeru, kad agrāk ķērās uz katra trešā metiena, cik zivis tu paturēji vienā makšķerēšanas reizē? Tas ir tik smieklīgi, ka visi vaino valdību, citas institūcijas savā sliktajā dzīvē, lai gan paši ņifigā pat pirkstiņu nav izdarījuši. Šī gada Gadagrāmatā par to ir diezgan plaši aprakstīts, palasiet un paši padomājiet!
7.februāris 2009, 09:39 | links
 
pareizi OKSīD
7.februāris 2009, 09:29 | links
 
Es kaadreiz Kala ezera atstaju ap 100 ls pa vasaru,tagad tas ir reiz tris.Pagasvasar biju vienu reizi pavisu vakaru 1cope,viena lidaka.KAdreiz bija katra tresaa metienaa.Isteniba ar lielakam cenam neko nenopelnisi,bet atbaidisi.UN ta nav naudesana,bet realitate.
7.februāris 2009, 09:22 | links
 
beidz ņaudēt.biezais neesmu.arī no laukiem nācis.mani tracina ši īdēšana.īdētājiem parasti litram pietiek,bet kā saimnieks pieliek latu pie laivas,turklāt ļoti labi sakoptā vidē ,ļauj nolikt autiņu bez maksas tā sākas vaimanāšana.pieej šai lietai no pareizās puses-laivas ir saimnieka īpašums loģiski,ka viņš vēlas ar tām kaut ko nopelnīt,nevis uzturēt viņas prieka pēc.esi reāls vairumā nomas vietu jau pērn lētāka laiva bija 6ls.standart cena-8-10ls.domā kā papildināt savu maciņu,nevis skaiti santīmus svešos.ir otrs variants-līdz blakusesošiem ezeriem var aizspļaut.
5.februāris 2009, 17:54 | links
 
Paganel
TU laikam esi tajaa biedribaa,nu tad nirsti un pieaakee zivis,daudziem taa ir nauda. Biezais atradies.Laukos bezdarbs valda.Rokat savus dikus,un sefojat tur,nevis upee
4.februāris 2009, 21:20 | links
 
jaanisss.nu zagnul :D lats par licenzi un pieci ,seši lati par laivu afigennijs ceņņiks.atver acis un paskaties pa logu :DDDDDD
4.februāris 2009, 19:06 | links
 
Jā Engurē līdzīga situācija - ar visiem liegumiem tāpat zivju stipri mazāk nekā pirms gadiem 5-6. Lai gan tur nav licence jāpērk. Laivu bāzē es vairs laivu neņemtu - iztērē tikai naudu, bet baudas nekādas. Nezinu, vai tas dēļ tīkliem vai tiem, kuri ņēma pa 20 līdakām vienā reizē nešķirojot vai mēra vai nē. Bet fakts - zivju tur ir stipri mazāk :( Ja agrak varēja pa paris stundām izbaudīt paris 2 kg uz āķa, tad tagad dienu diena staigājot laikam reizi nedēļā varētu tāda pagadīties :(
4.februāris 2009, 09:35 | links
 
Dabaa jabuut lidzvaram,kads uztaisis biedribu Mes piranam,un salaidis piranas.15 gadus braucu Kala ezera copet,tagad tur nav kodarit, laivam cenas augsaa,licenses,galvenais zivju palicis maz.Vietejie turpina likt tiklus.Jadoma vai pirkt vispar makskernieku karti,jo nav kur copet.
4.februāris 2009, 08:07 | links
 
Piekrītu Aināram5555. Jasargā būs smagi, bet tas ir to vērts.
Jaanisss
Katram sava mīļākā zivs, bet runājot par to, ko labāk līdaku vai foreli, tad tomēr izvēlētos pacīnīties par to, lai upē būtu foreles, vnk to ir stipri mazāk Latvijā. Līdaku var noķert drošvien 98 % Latvijas ūdeņu, Foreli tomēr būs stipri jāpameklē, nerunājot nemaz par mēra foreli!
3.februāris 2009, 22:34 | links
 
Paganels
Protams ka neizskaldīs. Taču samazināt skaitu var diezgan būtiski.
Jāsargā upe būs tiešām nikni, taču tas ir izdarāms. Katrā ziņā manas domas par šo projektu līdz šim ir tikai pozitīvas, domāju, ka noteikti kādreiz tur aizbraukšu pacopēt.
3.februāris 2009, 21:14 | links
 
ainars5555. visu upi jau neizskaldīsi.lai tur reāli kaut kas sanāktu reāli jāsargā .posmu zemāk ļoti mīlot elektriķi.testa cope it kā bijusi ļoti iepriecinoša.
3.februāris 2009, 20:29 | links
 
Ko taa mafija teiks....
3.februāris 2009, 19:11 | links
 
Janisss
Kā var nelaizt copēt, jāparunā ar vīriem no
"Mēs zivīm" ko viņi par šito joku teiks.
3.februāris 2009, 19:04 | links
 
man taas foreles un alatas ipasi neintresee.Es eju uz lidakaam.foreles drizaak visu tur izedis.Tur kur foreles ,pazud ari vedzeles.Nebus kur copet iet.Upe tak ir valsts ne privatipasums.Tas pats ir Kligenee ,tur pagastvecis uz Licupes upes uzdambejuma nelaiz copet,pats liek tiklus,tipa vina ipasums /valsts upe.
3.februāris 2009, 18:45 | links
 
Kaasis
Posms ir no Mazozolu pagasta lidz Mengelei.
3.februāris 2009, 18:31 | links
 
aigaram13
tā tava Liepāja atrodas no manis kādus 450km un zivē.lv es nemaz neesmu reģistrējies, jo mani administrācija izbanoja kādus 2 gadus atpakaļ un no sava kompja es netieku tur vairs iekšā..
3.februāris 2009, 17:47 | links
 
Par tām zemēra līdakām ogres upē bija rastīts 2009 gada maķsķernieka gadagrāmatā.Labāk jau būtu lai līdakas mazāk un foreles ,alatas vietā.
3.februāris 2009, 15:38 | links
 
Jaanisss
Personīgi man tas liekas pareizi, nu neizaugs tā līdaka diezko liela, vietā kurā ir tā licenzētā cope. Posms ir tiešām skaists, vairāk atbilst foreļupei. Piemēram skandināvijas valstīs un vēl daudzkur citur līdaka ir bezmaz ārpus likuma, runājot par foreļupēm. Arī no ētiskā viedokļa skatoties, pirmajā brīdī varbūt šķiet tas nav ētiski nogalināt tikai tāpēc, ka tā ir līdaka, bet tai pat laikā cik tāda viena līdaka neapēd citu sugu zivis? Ar vienu nogalinātu līdaku izglābsi daudzas citas zivis.
3.februāris 2009, 15:12 | links
 
Kaasis
Paldies! Vai var zvanīt 24 h diennaktī? Zinu, ka var kļūt par sabiedrisko, bet ka jau teicu - būtu labi, ja šī informācija būtu plašāk izplatīta (pats uzskrēju tai virsū pavisam nejauši google.lv) un kursi būtu biežāk. Pēdējo reizi zvanot interesējoties saņemu atbildi, ka var jau pieteikties, bet vēl nav zināms vai vispār šogad šie kursi notiks :(
3.februāris 2009, 13:25 | links
 
vēl viens variants ir kļut par inspektoru
kursi ir par brīvu, un eksāmens arī ir par brīvu, vajag tikai gribēt
3.februāris 2009, 12:06 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager