Sūdzību grāmata - par copes veikaliem

Viss par visu produkciju.
Taja Esma apkalposana ir atkariga no pardeveja, personigi nepazistu nevienu no abiem, ar vienu viss ok, otram viss ir gruti. Ar Salmo viss ir kartiba tapat ka citur, turpiniet tik reklamet, lai citi aiziet apskatities vai tiesam :)
7.jūlijs 2014, 15:53 | links
 
silpeiv:

man nav jarisina problemas veikalaa. ja apkalposhana regulari ir suudiiga, es tur vienkarshi vairs neeju. es sava ieprieksheja posta ari uzrakstiju, kur ir normala, cilveciga un draudziga apkalposhana. tad tur ari turpmak ieshu.

man ari ar tevi nav laika diskutet kuram ir taisniba. izteicu viedokli, tas aiznjema 2 minutes, paldies par uzmaniibu, viss kaartiibaa, visi briivi. es braucu tagad copeet.
7.jūlijs 2014, 15:39 | links
 
abrakadabra vajag sūdzības pa visiem. Man pieņemsīm sūdzība par Urmasu,nu kā tā var ķemot Angļu valodu kantry,wikenda :D :D :D
7.jūlijs 2014, 15:36 | links
 
Vajag atvērt jaunu topiku "Sūdzības par JIG.LV". Besī ārā - ķipa "labdien" pasaka, bet toč tonis tads uzbraucošs. Un promejot no muguras tāds "visu labu", ķipa es būtu kautkādu "uzredzēšanos" parādā. Un kā var oglekļa kātu visu laiku saukt par "karbona"? Latviski tāda "karbona" nemaz nav!
7.jūlijs 2014, 15:32 | links
 
pa4ikstesu es ar.
kad bija ziemas liela izpardosana 50 % visam, Juglas bode pavaicaju, vai ir barotavas tadas un tadas. pateica, ka ir dazas un vairak neesot. nu, labi. panemu, cik ir. vel pablandijos pa veikalu un pakeru vel sadus, tadus sikumus. aizgaju pie kases otreiz un pajautaju jau taja bridi sievietei pardevejai, vai patiesam nav barotavu palicis.
vina: atvera apaksejo ladi un tur pa pilnam. es uz pakalas. panemu kadas 20, BET ka ta var. vina atbildeja, ka laikam bija pirms tam parak gara rinda un negribejas kolegim kepaties ar sikumiem.
7.jūlijs 2014, 15:21 | links
 
Martins varbūt tev pašam īpašās dienas vai ar lo.. ar lielo burtu. Attiecības risini tur veikalā,nevis steni šeit :)
7.jūlijs 2014, 15:18 | links
 
Martins_Riga. Tiesi par to pašu. Šodien biju iegājis. Ne Labdien ne Lūdzu. Pats neesmu no Rīgas iebraucu pirmo reizi un iespaids palika tāds ka vairs negribas tur iet!:(
7.jūlijs 2014, 15:09 | links
 
juglas salmo veikala paardeveejiem ir reaalas probleemas ar klientu apkalposhanu. viniem garastaavoklis ir apmeram tads pats kaa veceneem gruutajaas dienaas. godaavaards, es tur vairs nebrauksu. itkaa vistuvaak un viseertaak, bet es tagad uz brivibas ielas "eesmu" labaak aizkratiishos tas 10 minuutes ilgaak. reaali apnicis ieiet veikalaa, sanjemt atbildes uzbraucoshaa tonii. neviens neuzskata par vajadzigu pateikt paldies, luudzu, kur nu vel labdien vai uz redzeshanos. (iznjemot to vecaka gadagajuma viiru, es nesaprotu ka vins ar tadiem kolegjiem lohiem var stradat kopaa). vienkarshi tragjiski tur ir :( zheel, bija labs veicis, bet nu pedeja laika ir tik ljoti izteikta pardeveju nekompetence tieshi no cilveciga viedokla, ka atsit veelmi tur kaaju spert.
7.jūlijs 2014, 14:54 | links
 
Kaimiņš aizvakar sūdzējās , nopircis tārpus, pēc 2 dienām ejam makšķerēt a šamie jau smird, neizturēja karstumu bagāžniekā, labi ka bija pircis ne Salmo. Tad es padalījos ar svaigiem Salmo pirktajiem, bet arī tas viņam nepalīdzēja:)
7.jūlijs 2014, 12:27 | links
 
sākumā iemācamies ar rīkiem apieties....
7.jūlijs 2014, 11:05 | links
 
Vieni čīkstuļi. Tad pirms pērkat apskataties ko pērkat un padomājat. Nevis nopērkat un tad sūdzaties ka kaut kas ne tā vai dārgi.
p.s. vienkārš risinājums - nepirkt!!!

Roliss, 6.jūlijs 2014, 20:51


Kas Tu kāds eksperts vai kas, ka visiem padomus dali ko pirkt un ko nepirkt?! Ja prece veikalā un tai cenu zīme piekabināta, tātad tai jāatbilst kādām konkrētām prasībām un nav nozīmes vai tā maksā 5 vai 100 Eiro, tai jākalpo garantijas laiks, ja nē, tad par kvalitāti atbild ražotājs.
7.jūlijs 2014, 09:58 | links
 
Vieni čīkstuļi. Tad pirms pērkat apskataties ko pērkat un padomājat. Nevis nopērkat un tad sūdzaties ka kaut kas ne tā vai dārgi.
p.s. vienkārš risinājums - nepirkt!!!
6.jūlijs 2014, 20:51 | links
 
Salmo ir tas retains brends , Kur atsevishtjas lietas var buut 3-5 reizes leetaakas kaa top brendu alternatiivas, t.I. kvalitaate daudzkaart paarsniedz cenu.
6.jūlijs 2014, 17:55 | links
 
Man ir Salmo Team Treno kāts un esmu ļoti apmierināts, ciets kā bomis, bet priekš džiga ideāli. Jūt mazāko asari. Team kāti ir labi.
5.jūlijs 2014, 13:30 | links
 
Salmo pārsvarā ir lēti sū*i, vispār zināms fakts, bet bieži vien priekš copes ar to pietiek. Es nopirku 2 makšķerkātu turētājus laivai, vajadzēja precīzi 24h lai tie pilnībā pārklātos ar rūsu, tāpat makšķeri tur un esmu apmierināts. Nopirku skrūvspīļu tipa turētājus, jo nezinu kurās vietās laicā man ir ērti. Pirms urbju stacionāros turētājus, paniekošos ar salmo. Pēc tam cannon iepirkšu.
5.jūlijs 2014, 13:27 | links
 
Iesaku pārdēvēt topiku par - sūdzības par to kāpēc nemāku noķert zivi
5.jūlijs 2014, 12:06 | links
 
Iejiet kaadaa no top mednieku bodeem, tas vispaar ir aarpus veselaa sapraata. Pajautaaju par Ru pusautomaatu Baikal mani tur gandriiz bez saals apeeda, un stuutjeeja batonus par preci Kas vismaz cenaa 4 x "labaaka". Utt.
5.jūlijs 2014, 10:44 | links
 
Antireklāmas forums.Salmo,tāpat,kā jebkuram citam brendam, ir plusi un mīnusi.Tik par cik letiņš ēd letiņu,tad labu apetīti.Citi brendi ir ārpus ēdienkartes.
4.jūlijs 2014, 22:57 | links
 
sūdzmaņi - aizejiet uz jig.lv veikalu !!!!
4.jūlijs 2014, 22:16 | links
 
Neesmu konkrēti Salmo fans. Bet esmu pircis arī daudz ko no Salmo. Esmu pircis diezgan daudz arī citu brendu ražojumus.
Man kaut kā riebīgs liekas šis topiks, kas laiku pa laikam uzrodas pie foruma jaunumiem. Tad gan šad tad ielūkojos. Tīri intereses pēc.
Bet nupat tā iedomājos, ka nav pat interesanti, kas te rakstās, kas to vispār veidoja, šo sadaļu. Konkurenti, vai kam darīt nebija ko.
Ja runa ir par brāķiem, tad vismaz man nepaveicies ar "krutāku" brendu nekvalitatīvu rīku iegādi no internetveikaliem. Ja par apkalpošanu veikalos... Tad varbūt, neapmierinātie, esat trāpījušies neīstā laikā neīstā vietā. Bet varbūt jums nekur nav labi?
Kas tas par aprobežotu stulbumu- sūdzības par Salmo? Kāpēc ne par Shimano utt?
4.jūlijs 2014, 21:57 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager