jā jā bet kastaņkoku pilnmēnesī jālaista ar zilās ķēves urīnu..
6.novembris 2014, 19:49 | links
Šamiem jau speciālas lopu šķirnes un speciāli barotas,tāpēc jau arī gardi un mīksti steiki...
Tonis, 6.novembris 2014, 18:19
Ar to saldēšanu un zivīm jau tā ir. Bet par to cūciņu, gan, kad senāk braucu medībās, vecie mednieki teica, ka svaigi kauta lopiņa gaļai esot nedaudz jānostāvas vēsā vietā- dienu, divas, lai tā iegūtu labāku garšu!?
vitenahemots, 6.novembris 2014, 15:21
Varu piebilst, ka atkausēta zivs negaršo :)
6.novembris 2014, 13:14 |
Taa gan ir. Tie kuri nav eedushi tikko kautas cuucinjas cepeti, tie pat iisti nezin kaa galja garsho. :))
urmaas, 6.novembris 2014, 13:52