sveiks visiem.dzirdeeju ka varkaala kanaala cemmereetaai panemti pie riekstiem,,,un diezgan nopietni,,,beidzot!vai kaads ir lietas kursaa?paldies.
11.novembris 2014, 19:59 | links
un ko - spuriņas atsevišķi grauzdēt?
Domaataajs, 6.novembris 2014, 20:47
nezinu, man spuras negaršo. Vispār es jau par butēm vispār nejūsmoju, filējis un sadalījis akmensbutes, zeltsbutes, paltusus gan lielā daudzumā.
Sulla, 6.novembris 2014, 21:06
un ko - spuriņas atsevišķi grauzdēt?
Domaataajs, 6.novembris 2014, 20:47
nekas neliecas ja izfilē bez ādas, tas attiecas arī uz asari, protams ar ādu gardāks. Butveidīgās vispār jāfilē bez izņēmuma, ja tikai neņem plaukstiņas :)
Sulla, 6.novembris 2014, 20:40
nekas neliecas ja izfilē bez ādas, tas attiecas arī uz asari, protams ar ādu gardāks. Butveidīgās vispār jāfilē bez izņēmuma, ja tikai neņem plaukstiņas :)
Sulla, 6.novembris 2014, 20:40
es pamēģināju, saliecās kā veca miza un nevarēja kārtīgi izcept, varbūt vajadzēja vāku uzlika, bet nebija.:)
Juurasbullis, 6.novembris 2014, 20:05
Šamiem jau speciālas lopu šķirnes un speciāli barotas,tāpēc jau arī gardi un mīksti steiki...
Tonis, 6.novembris 2014, 18:19