labvakar kūpināšanas spečukiem! Mans jautājums būs par temperatūras rādītāju kūpinātavām-vai kūpinot var paļauties uz (čuju,ņuhu,un poņu)vai labāk,ka tāds agregāts tomēr ir,un ja tomēr baigi vajadzīgais tad kur un kādu labāk būtu iegādāt? Jā,varbūt kāds varētu pastāstīt par temperatūras režīmiem kūpināšanas procesā kūpinot dažādus gaļus :) tip fish,chiken un ruk,ruk moš ja aiziet bizness tad arī vau,vau un ņauuu...:) Jau iepriekš paldies par izsmeļošajām un(arī kā jau Latviešiem pienākas)izsmejošajām atbildēm!!!
davidsonsd, 19.marts 2015, 21:09
sākumā velti stundas 2-3 kaut vai krievu lapām, tur nedēļām var lasīt, tās vispārīgās 2 teikumu atbildes šeit neko nedos , bet pa lielam pirmās divas cūkas kūpinot jāsabojā , jo kūpināšana ir visa procesa tikai viena daļa.
19.marts 2015, 21:32 | links