Makšķerēšanas noteikumi

Makšķerēšanas noteikumi
zaraza- tur kur es tagad dzīvoju visus puišus citi sauc par "vorčikiem" uzmanies ka imations ar nav no līdzīga klana, tad par traumatoloģiju nāksies Tev daudz ko jauna uzzināt ;D;D;D
P.S.
Ja gribi uzzināt kas ir "vorčiks" ieraksti mātē googlē ;D

Malikis2011, 4.aprīlis 2015, 12:21



Aivar, es , neskatoties uz akadēmisko maģistra grādu un pārāk "pareizu" rakstīšanu esmu audzis jautrajos 90'tajos kā ielas "španā" V-pilī, nekad ne no kādiem "vorčikiem" neesmu baidījies, psiholoģija neļauj :) Kādam kas nepatīk - priježaite, predjavļaite, obosnujte! :D
4.aprīlis 2015, 12:37 | links
 
zaraza- tur kur es tagad dzīvoju visus puišus citi sauc par "vorčikiem" uzmanies ka imations ar nav no līdzīga klana, tad par traumatoloģiju nāksies Tev daudz ko jauna uzzināt ;D;D;D
P.S.
Ja gribi uzzināt kas ir "vorčiks" ieraksti mātē googlē ;D
4.aprīlis 2015, 12:21 | links
 
A es gan esmu sācis virtuālo personāžu "imations" cienīt! :) Fantastiska konsekvence neskatoties uz jebkuriem blakus faktoriem un sabiedrības spiedienu , pilnīga atbilstība tautas valodā definētajam principam, kā saka mans čoms Urmaas "Ja esi pi.is, tad esi stīvs līdz galam!" :) Respect!

P.S. Imations, a par "botāniķi" gan labāk nosauc mani privāti aci pret aci, vari daudz jauna par mūsdienu medicīnas sasniegumiem tarumatoloģijā uzzināt :)
4.aprīlis 2015, 12:09 | links
 
Mans dārgais vajātāj, tavu pasaku par vienkāršo lauku ūbermench ar paziļinātām zināšanām notiekošajos procesos un likumdošanā visi jau ir dzirdējuši. Raksti, ka pasaki ko domā … nesmīdini, tu vienkārši anonīmi ķengājies un tāds anonīms arī paliksi. Dzīvē tevis nav un nebūs, tā kā principā esi interneta vīruss, kas vieniem garastāvokli bojā, citus uzjautrina.
Tā, kā vari arī tālāk aizbildināties un meklēt iemeslus, tikai man ir skaidrs viens, anonīmam interneta vīrusam nav jēgas tērēt laiku un veltīt uzmanību.
Kāpēc tad to darīju iepriekš? Domāju, ka atsevišķu personu vajāšanai un citu aklai slavināšanai, ir kāds mērķis, izrādās tev vienkārši nav ko darīt un citur, izņemot internetu, neesi spējīgs izpausties un realizēties. Lai tev veicas turpmāk.
4.aprīlis 2015, 11:49 | links
 
Vispār garīgās slimības daudzi mēģina slēpt, bet apsveicu zaļo Tevi ar uzdrīkstēšanos.
4.aprīlis 2015, 10:29 | links
 
Imations, cik patīkami. Ceru, ka daudziem lasītājiem palika skaidrāks kas tu esi.
Domāju sāksies taisnošanās par laika neesamību, sievas šūpošanu, dārgo benzīnu, bet pārspēji lielāko daļu anonīmo. Patiesībā prieks, ka man ir personīgais vajātājs, žēl, ka man šis gods jādala ar LMA. Jauki, ka raksti: „Es netaisos visādiem internetā rakstošiem mēsliem tērēt savu laiku” bet nemitīgi tērē laiku. Izrādās cilvēki no MRK kaut ko izmanto, MRK neko neizmanto par to vari būt vairāk nekā drošs.


Zvaigzne, 4.aprīlis 2015, 10:01


Zvaigzne esmu vienkāršs puika un pasaku ko domāju, vai tik tiešām Tu iedomājies, ka uzrakstot „vari dzīvē nostāties manā priekšā un pateikt, ka LMA ir mans saimnieks,” tagad kāds skries un stāsies Tavā priekšā.
Es saprotu, ka Tev sācies pavasara saasinājums un tagad Tu kļūsti par baigi aktīvo sabiedrisko darboni, bet tik tiešām es netaisos tērēt savu personisko laiku tiekoties ar visādiem internetā rakstošiem mēsliem un galvenais dēļ kā?
4.aprīlis 2015, 10:17 | links
 
Tie akaunti no 2011.g.,nav tikai bijušie.Piemēram, Dzeniti,kāds vēl ir lietojis š.g.9.martā.Laikam jau liels stratēģisks noslēpums,ja vieglāk ir izlikties par garīgi slimu.:)))

akmens, 4.aprīlis 2015, 09:38


Dzenitis lietoju tikai es un parāk daudziem ir zināms kas to lietotāja vārdu lieto, lai to izmantotu kā anonīms. Ja nemaldos, komentētu kaut ko līdzīgu mana vajātāja apgalvotajam ka man ir daudz anonīmi lietotāja vārdi. Man tādi nav vajadzīgi. Laikam ir gūrti pierast, ka ar vien vairāk sāk saprast kas ir kas.
4.aprīlis 2015, 10:07 | links
 
Imations, cik patīkami. Ceru, ka daudziem lasītājiem palika skaidrāks kas tu esi.
Domāju sāksies taisnošanās par laika neesamību, sievas šūpošanu, dārgo benzīnu, bet pārspēji lielāko daļu anonīmo. Patiesībā prieks, ka man ir personīgais vajātājs, žēl, ka man šis gods jādala ar LMA. Jauki, ka raksti: „Es netaisos visādiem internetā rakstošiem mēsliem tērēt savu laiku” bet nemitīgi tērē laiku. Izrādās cilvēki no MRK kaut ko izmanto, MRK neko neizmanto par to vari būt vairāk nekā drošs.

Mans vajātāj, tev ir pilnīga taisnība, ka uz mosp ķēzījās, nevis norādīja kur šīs organizācijas vadītāja rīcība bija pretēja vismaz viena dibinātāja mērķiem, organizācijas statūtiem vai vienas biedrības biedru interesēm. Mani tiešām izmeta no mosp ārā, mosp bija viens izņēmums Zvaigzne tur bija pats par sevi un viņu izmeta ārā. MRK vs mosp … ja nav patiesas informācijas par notiekošo un ja nav vēlmes iedziļināties notiekošajā, tad no malas notiekošais tā arī izskatās pēc balagāna. Patiesībā lietas ir daudz savādākas nekā izskatās.
Ir tāda prasta metode – stereotipi. Labs piemērs ir Latvieši vs Krievi, cilvēki neiedziļinās lietas būtībā un viedoklis ir gatavs, līdzīgi lai neiedziļinātos lietas būtībā tiek izmantots makšķernieki vs zvejnieki, un LMA vs mosp, MRK vs mosp.
Par LMA man grūti komentēt maniakāla LMA vajātāja kārtējos murgus, kur viņa intereses LMA ir aizskāris man nav ne jausmas.

Nezinu gan kur mana vajātāja rakstītais ir kādreiz bijis saistīts ar MN izpratni un zivju ķeršanas meistarību. Par lietotājvārdiem skaidroju, jo tas labi atspoguļo, kā, izmantojot kaut kādus faktus, mans vajātājs apliecina apgalvojumus, kuriem ar šiem faktiem nav nekādas saistības. Man esot kreisie lietotājvārdi, jo 2011.gadā esot kaut ko mainījis, sviests, bet manam vajātājam pietiekošs iemesls lai vismaz sev kaut ko pierādītu.

Lai tev laba veselība.
4.aprīlis 2015, 10:01 | links
 
Tie akaunti no 2011.g.,nav tikai bijušie.Piemēram, Dzeniti,kāds vēl ir lietojis š.g.9.martā.Laikam jau liels stratēģisks noslēpums,ja vieglāk ir izlikties par garīgi slimu.:)))
4.aprīlis 2015, 09:38 | links
 
Zvaigzne, kas esi Tu, lai es ar Tevi tiktos un apspriestu kaut ko? Es netaisos visādiem internetā rakstošiem mēsliem tērēt savu laiku un netaisos cienīt cilvēkus no MRK, kas cita slimību izmanto, lai uzjautrinātos par šo balagānu MRK vs MOSP. Pats biji MOSP un Tevi izmeta no turienes ārā par Tavu mūžīgo ķēzīšanos un pareizi vien darīja.
Tas ko dara LMA protams ir grūti saprast, jo viņu akcijas laikā un akcijā „strādā visa Latvija” un savus rezultātus viņu ieliek kopējā katlā, bet faktiski ko viņi izdarījuši HVZ.
Piemēram: Eiropas Sociālā fonda projektā LMA „Mobilās grupas kapacitātes stiprināšana valsts zivju resursu aizsardzības jomā." dabūja finansējumu Ls 22310.52 apjomā, kas tika izlietots arī sabiedrisko inspektoru apmācībai. Ir norādīts, ka apliecību par mācību pilna kursa apguvi saņēma 105 personas. Bet cik tad personas nokārtoja atestāciju, lai būtu sabiedriskie inspektori, pārskatā par „Valsts pilnvarotā persona" ir minēts, ka no 72 personām nokārtoja 7 personas. Reāli viens sabiedriskais inspektors izmaksāja ap 3000 Ls. Par tādu cenu maģistra grādu var dabūt. Turklāt ja visa projektu nauda aiziet algās un notiek pašu tehnikas nomāšana no pašiem tā jau ir krāpniecība, un dabas aizsardzības mērķis netiek sasniegts.

Varbūt vēl pastāsti ko 2011. gadā ar saviem akauntiem sadarīji un kādēļ – visiem tas ir baigi interesanti, jo visiem tas ir baigi svarīgi, dēļ MN izpratnes un zivju ķeršanas meistarības.
4.aprīlis 2015, 08:33 | links
 
Imations, vari dzīvē nostāties manā priekšā un pateikt, ka LMA ir mans saimnieks, kā Tu apgalvo un es reju viņa uzdevumā, ja nevari, tad neraksti, ja vari, ir brīvdienas, gaidu ciemos (izņemot svētdien), iepriekš piezvani, telefonu pratīsi atrast.

LMA realizē savus projektus, MOSP realizē savu projektu, VMK ar un Zivju gani. Gribi parunāt kaut ko par LVAF (Latvijas Vides Aizsardzības fondu) +/- par to kas notiek LVAF esmu informēts kopš 1999.gada. Un … sev kaut kādus jaunumus esi atklājis? Esmu pats rakstījis un vadījis projektus gribi man kaut ko jaunu pastāstīt. Jeb tev ir pārsteigums, ka projektus var realizēt uz papīra, kā saka, skaiti sagatavotas atskaites, man piemēram nav. Ko vēlies no valsts, kurā prezidenta ģimene dzīvoja viesu namā kas celts par ESF naudu?

Kādus rezultātus gaidīji no „Dzīvā ūdens”? Tieši ko vēlējies sagaidīt? Kāpēc skaties šauri uz vienas biedrības projektu? Esi objektīvs un laid pa visiem projektiem. Neesošas atskaites var sarakstīt jebkurš. Tikai tad tavā ainā neiezīmējās MRK, jo MRK nav un nebūs projektu.

Par dokumentiem. Pēc mana ieskata MOSP iesniedza ļoti labu dokumentu, precīzāk rakstījām to kopā ar Grīnbergu, Balodis to nedaudz sacūkoja, bet ne par to ir stāsts. Tā vietā lai sagatavoto dokumentu izskatītu un apturētu lieguma termiņa pagarināšanu, viņu nodeva pašiem ierosinātājiem, kuri atbildēji pats saproti ko. Man bija jākāpj uz tā paša grābekļa, vai vieglāk palūgt cilvēkam, kuram ir pieredze izstāstīt kur bija kļūda, iedot paraugu un pēc tā vadoties uzrakstīt dokumentu, kuru ņem vērā? Loģiski, ka sanāks līdzīgi, bet tas tev liekas pietiekoši lai taisītu savus aplamos secinājumus.

Par tevis pieminēto rakstu uzrakstīšu vēlāk, uzreiz varu pateikt, ka O.Beķeris nav nevienu reizi runājis ar MRK valdi ne par Licencēto makšķerēšanu, ne par Makšķerēšanas noteikumiem. Jautājums pēc kā viņš spriež par ko vai pret ko ir MRK un kāda ir mūsu domāšana? Kaut kur kaut ko sagrābstās, kaut kur kaut ko saklausās un viedoklis gatavs. Nākošais jautājums, kas tas par organizāciju vadīju, kurš pauž viedokli balstoties uz sastāstīto? Šaubos vai viņš pats zina ko organizācija, kuras valdes loceklis viņš ir, ir panākusi saistībā ar noteikumu izskatīšanu. Tas ir kāpēc ir tāds bardaks saistībā ar Makšķerēšanas noteikumiem un attiecībā uz licencēto makšķerēšanu noteikumi kvalitatīvi netika un izskatās, ka netiks izskatīti vispār.

Tas pats attiecas uz tevi un uz to, ko vēlas LMA. Esi runājis ar LMA vadītāju vai valdi un uzzinājis ko viņi grib? Pagaidām ir divas personas, kuras ir paziņojušas, ka viņām tagad ir piešķirtas tiesībās runāt un darboties Latvijas makšķernieku vārdā, tā kā kurš ir paškronējies nav grūti noteikt. Vari paskaidrot kāds LMA tagad ir statuss, kurš viņiem nodrošina kaut kur tikt pie kaut kāda piķa? Tas ir ko viņi konkrēti tā baidās pazaudēt? Uz tukšvārdību ir grūti atbildēt.
4.aprīlis 2015, 02:11 | links
 
Mini me,sanaak ka tu ir malikjis,ja vel jurjaa kertu,tad ok,tklidz upe,taa malikjis,tiikli gan jau ka nelegaalie.
4.aprīlis 2015, 01:40 | links
 
Ļoti iespējams, ka neizprotu šī topika jēgu, bet man ir patiess jautājums expertiem: ja X upes grīvas rajons Irbes jūrjas šaurumā ikdienā tiek visos virzienos nosprostos ar tīkliem, kuros labākajās dienās paliek ap 40 spožajiem katrā, vai mani tiešām būtu jāuzskata par maliķi, ja atļautajā spiningošanas posmā X upē es lomā paturu 1 zivi?
4.aprīlis 2015, 01:21 | links
 
Cieniitie ,juus gan sheit vairs par mn nerunaajat,ir citi topiki ,vo!
4.aprīlis 2015, 01:08 | links
 
Zvaigzne drusku sāku Tevi nesaprast, ko Tu saproti ar jēdzienu „atbildēt par saviem vārdiem”, zeku jēdzienus gribi virtualizēt vai kā. Tev augt un augt līdz izpratnei dabā, kad par teikto ir jāatbild, jo siltumnīcas salātiņš vien esi.
Jā par LMA rakstu, jo no 2011. gada viņi regulāri tērē valsts naudu akcijai „Dzīvais ūdens 201X” un rezultātu nav, un Tas viss pateicoties Tev, jo Tu savlaicīgi pievērsi tam uzmanību. Vienkārši bēdīgi, ka tik nekaunīgi, kāds apzog valsti bet neviens to nevēlas redzēt. Bet, ja Tu sevi identificē ar „Riešana, saimnieks”, tad droši vari ierosināt lietu jo tā laikam arī ir, jo kā jau iepriekš rakstīju Tu pat vairs MRK dokumentus neraksti tos raksta Saimnieks, bet Tu tikai paraksti.

Zvaigzne Tev noteikti ir CL š.g. 04 laidiens, tad atšķir 62. lpp un izlasi rakstu „Vai suņiem vienmēr jārej?”, katrā ziņā tas ko grib Tavs Saimnieks, lai nekas nemainītos un viņš paliktu par paškronēto makšķernieku ķēniņu, jo pilnīgi visām rebēm apakšā ir nauda, ko gribi Tu – es domāju tas šoreiz atkarīgs no mēness fāzēm un izdzertā antidepresantu daudzuma.
4.aprīlis 2015, 00:19 | links
 
Urmaas, administrators neatbild par citu bērniem, tam ir domāti vecāki. Dēļ tā ka šeit ir atļauta citu personu aizskarošu izteicienu lietošana manam krustdēlam šis portāls ir liegts.
3.aprīlis 2015, 23:56 | links
 
KaspR. Toties, laiciņu apakaļām, tas adminim netraucēja reklamēt pērkamās meitenes šajā portālā kurā reģistrēti pat nepilngadīgie. :)
3.aprīlis 2015, 23:48 | links
 
Zaļais, pagaidām tikai tevis rakstītajam nav nozīmes. Paskaidrošu. Pagaidām esi vienīgais CL kura mērķis ir ķēzīties, un izcelties ar galēju neobjektivitāti. Tā vietā lai griestos pēc palīdzības pie kvalificētiem speciālistiem apzināti vai neapzināti nodarbojies ar pašterapiju. Tādā veidā nomierini psihi, iegūsti pozitīvas emocijas un reālā dzīvē kaut cik spēj savākties. Pieļauju, ka virtuālie sasniegumi reālā dzīvē ļauj tev savaldīt tavu niknumu un agresiju pret apkārtējiem par tavu neizdevušos dzīvi.
„Riešana, saimnieks” ir pietiekošs pamats lai ierosinātu pret tevi lietu. Tikai ko tas dos? Ko no tevis paņemt? Ārstu nevari atļauties, netiekot pie interneta, agri vai vēlu noslēgsies un viss tas beigsies ar vardarbību. Uz ielas vai ģimenē tas vairs nav svarīgi. Kāpēc citiem dēļ tavas nožēlojamās dzīves būtu jācieš? Tavi epiteti ir netīkami, bet tos var paciest, neesi nekas vairāk kā kurpē aizkavējies akmentiņš.

Pārējiem. Vārdu apmaiņa bija abpusēja, tāpēc arī nelikās godīgi, ka vienam izsaka brīdinājumu, bet otram nē. Tomēr, bija jāsaprot, ka administratoram ir tiesības stingrākas prasības izvirzīt jaunajiem. Es gan nezinu, kāpēc brīdinājumu vajadzēja izteikt Guntaram KL, bet pērējos likt mierā, tāpat neredzu jēgas portālā no imations, jo ķengas un personu aizkaršana nomāc pāris sakarīgās frāzes. Lai kā viss tas ir administratora pārziņā, ja viņš uzskata, ka portālam vai kādam no tā ir labums tad lai tā arī paliek.
Kopš 2011.gada tiešām ir pagājis labs laiks, daudz no iepriekš rakstītā ir apstiprinājies. Savus tekstus esi apskatījies? Akla mosp slavināšana, LMA ķēzīšana un tam visiem piesien MRK, jo LMA šeit tev neko neraksta.

Attiecībā uz anonimitāti. Daļa no diskutētājiem ir pazīstama un pieejama visiem V.S.O.P., Akmens_viesis, Urmaas, GuntarsKL, Zvaigzne utt. ir zināmi vārdi uzvārdi, no kurienes viņi ir. Neesmu dzirdējis, ka kāds no iepriekš minētajiem būtu slēpies vai izvairījies no tikšanās. Tā kā raksti ko vēlies, par personas kodiem un uzvārdiem, bet pats labi saproti par ko rakstu. Uz jautājumu - kas ir Imantions, atbildes netiks saņemtas. Atkārtošos par saviem vārdiem netaisies atbildēt, tāpēc arī kompensē to kas reālā dzīvē iztrūkst, kamēr tev to te ļauj.
3.aprīlis 2015, 23:30 | links
 
Šizofrēnija ir personības dubultošanās, kad cilvēks dzīvo 2 pilnīgi dažādas dzīves, bet pats neredz pāreju no vienas uz otru.
Ārstēšana ir tāda, ka visu laiku jālieto zāles.

akmens, 3.aprīlis 2015, 22:17


Ko darīt ja ir personības piecpadsmitkārtošanās?
3.aprīlis 2015, 23:24 | links
 
Kaadam nav bilde ar slaveno AV un atras reagesjanas laivu?vnk gribas pariecaties.

Kirsis6666, 3.aprīlis 2015, 22:58


http://www.ventspilsnovads.lv/images/stories/Novadnieks/2013/07_13_Ventspils_novadnieks.pdf
3.aprīlis 2015, 23:08 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager