koshragaa pirmaa bute. Viegls veejsh, vilniitis, seezam!
10.oktobris 2015, 15:27 | links
Es daru tā - jau mājās reņģes izfilēju un sagriežu gabaliņos, tad iemarinēju ar saspiestu ķiploku. Pagājšgad šī ēsma strādāja ļoti labi, bet šogad jūtami bute vismaz pagaidām negrib kosties šādu ēsmu.
Šogad viennozīmīgi labākā ēsma vārīta garnele.
Rīt 03.00 startējam uz jūru, pēc 4h, jāiet gulēt! :)
Chest, 9.oktobris 2015, 22:58
Kautko ieklabināšu par doršu, lai nebūtu tikai plakanās... No 9.00 līdz 16.00 uz četriem vīriem 17 gb. Izmērs varēja būt labāks un cope arī ''gariem zobiem''. Arī vienu ''spožo'' noķēru uz daunrigeri, bet laimīgi varēja atlaist pie mammas - 35cm. Interesanti bija, ka pilkeri iekāroja arī kārtīgs grundulis. Ūdens vēl pārāk silts - +14. Bez mums bija vēl viena laiva ar diviem vīriem, bet aiztinās ātrāk, par copi tāpat neko izcilu neteica. Tas viss, kā parasti, Pāvilostā.
skiperis, 8.oktobris 2015, 21:31
Par vārītām garnelēm,jautājums, vai tās ir tās pašas veikalā tirgotās, sasaldētās, apvārītās,vai jūs viņas vel vārāt ja jā tad cik ilgi un vai liekat ko klāt?
Hokeists, 9.oktobris 2015, 21:30