Es nevārrītas lobītas zinu tikai asortos kas nāk kopā ar 8kājiem gliemenēm un citu herņ... Bet pa manam tas sanāk padārgi,jo garneles tur ir pmaz .Bet nekur nēsmu redzējis nevārītas garneles.
Vauuč, dažiem tipiem šeitan ir piejeamas pat NEVĀRĪTAS garneles, ko plakanajām pasniegt. Varbūt padalīsies ar info, kur tādu delikatisi var iegādāties? Kā_nekā vēžošanas sezona beigusies, a tādu (nevārītu) mantu labprāt iekostētu.
Es daru taapat kaa jonyzs, tikai noperku klaat kaadu rengiiti vai breetlinu....par garneleem labaak pirkt caulaa nekaa tiiriitaas, jo tiiriitaam nav vairs taads aromaats un sliktaak turas uz aaka!!!
sviestmaize! Nav noslēpumainās receptes, cits ķer uz attīrītām vārītām, cits ar veselām vārītām, cits ar nevārītām. Es tāpāt, kas veikalā ir to ņemu + nobraucu uz tirgu un pa 20knetukiem nopērku kārtīgu raudu, no kuras izgiež filejas gabaliņus un liek uz āķa. Citu dienu labāk strādā rauda, citu atkal garneles.
Vakar laiks bija labs, tikai spiediens galīgi mencās, kas atsaucās arī uz copi. Nebija tā kā otrdien - slapju muguru. Bet vienalga nepilnus 3kg savilku, lielākā 835g. Ja rīt būs tāds laiks kā sola, būs jānobrauc paštepselēt :)