diametrs [13.11.17]: Sveicināti vīri! Zinu ka forumā iepriekš bija rakstīts, taču vēlējos vēlreiz pārliecināties. Ja reņģi pirms copes saldē, kà viņu var saglabāt puslīdz stingru atsaldētos? Kāds te minēja kko par sālīšanu vai kko tādu. Paldies. Doma 5n uz Liepeni laist.Sālīt pirms saldēšanas nav jēgas cik saprotu? Labi aukstu maksts ir tad jau tā arī darīs. Kāda pieredze ar ķiploku un dillēm? Diametr Tu vairāk pa jūru dauzies. Varbūt vari pakomentēt šīs receptes? Paldies
mar4ello25, 13.novembris 2017, 07:45
Es ieteiktu sadabūt ledu vai kādā termosā ielikt, tad griezt fileju tieši pie ūdens, pa vienai ņemot ārā. Ja nav izeja, tad var sālīt
13.novembris 2017, 11:44 | links