Diametr, garneļu tieši aromatizētāju neesmu redzējis, bet krabju gan. Es redzēju pa 15 Eur, paostīju, elpu aizsita ciet.......nepirku, jo mana pieredze ar ķīmiju un citām zivīm ir stipri negatīva. Nekas nav labāks par naturālu produktu un kulinārijas garšvielām, vanilīnu, anīsu, šafrāns un tt. Gaidīšu no tevis apstiprinājumu tam, ka tiešām ir precīzi garneļu aroms un vai esi sajutis jūtamu efektu viņu izmantojot.
Pravietis, 13.novembris 2017, 17:20
Man tam garneļu aromatizētājam žēl naudas :) Pārsvarā izmantoju dilles, retāk ķiploku. Ķiploku tad, ja nav Ķīnā audzēts, man liekas, ka tiem švakāks aromāts. Tā kā parastās garneles maz izmantoju, pēdējā laikā 50 / 50 gan reņģes fileja, gan brētliņas, ja uz tām neņem, tad tīģerenes. Tīģerenes parasti paliek pāri un uz saldētavu nākamajai reizei. Vēl par aromātiem. Kādreiz ir līdzējis, ja zivju gabaliņiem vai filejām ļauj iestāvēties brekšu barībā, bet ne saldajā. Šis viss domāts tad, kad slikti ķeras. Kad ķeras labi, tad nav jēga un nav laika visādām izvirtībām.