Pāris reizes esmu meģinājis vienkārši pie svina piekabināt plastmasas barotavu ar ķidām, taču vēlamo rezultatu neesmu noverojis. Mēģināšu sasmalcināt līdz maltās gaļas frakcijai.
13.novembris 2017, 23:07 | links
Tad jau iznāk, ka ja nav liels vilnis un straume var izmantot ceturto kātu ar torpēdu un iebarot zināmu copes teritoriju.....
Pravietis, 13.novembris 2017, 22:42
Barotavai ir viens būtisks MĪNUS! Tālu neaizmetīsiet.
urmaas, 13.novembris 2017, 22:24
Ķiploku tad, ja nav Ķīnā audzēts, man liekas, ka tiem švakāks aromāts.
diametrs, 13.novembris 2017, 20:41
Diametr, garneļu tieši aromatizētāju neesmu redzējis, bet krabju gan. Es redzēju pa 15 Eur, paostīju, elpu aizsita ciet.......nepirku, jo mana pieredze ar ķīmiju un citām zivīm ir stipri negatīva. Nekas nav labāks par naturālu produktu un kulinārijas garšvielām, vanilīnu, anīsu, šafrāns un tt. Gaidīšu no tevis apstiprinājumu tam, ka tiešām ir precīzi garneļu aroms un vai esi sajutis jūtamu efektu viņu izmantojot.
Pravietis, 13.novembris 2017, 17:20
Ceru ka šaj paaudzei kas paliks
kazimirs, 13.novembris 2017, 20:06
Kādreiz krievu saitos lasīju ka karūsas arī ķer uzpilinot veselai rupjmaizei 1 pilienu dīzeļdegvielas un to samīcot. Esot fantastisks rezultāts. Mēģinājis neesmu. Domāju ka WD 40 pēc aromāta ir tā pati petroleja.
tevocis, 13.novembris 2017, 19:32