Maigoni, uz grila, diemžēl, sanāks tikai grilēta vimba. :) Labums tas, ka tā kā vimbu var ēst GANDRĪZ jēlu, tad gatava būs dažās minūtēs. Ja tīsi folijā, būs vārīta, tādēļ labāk spec restītes zivīm, kur zivi iespiež starpā, lai bik apdeg. Tā kā grili dažādi, tad pirmo cep 15 min (kopā no abām pusēm), otro 10 min un trešo 5 min. Varbūt jau apstāsies pie pirmā, bet varbūt pie trešā varianta. Ja produkti ir veci (negaršīgi) vai grūti glabājami (ārā karsts), tad nu krāmē puscentimetru majonēzi, ēdamkarotēm ķiplokus un daudz sāli - ar mērķi, lai smakojošās zivs garšu vispār nejūt. Ja zivs svaiga, sālīti var nedaudz cepšanas laikā var vispār pēc. Gaidam bildes!
18.aprīlis 2018, 00:38 | links