Ja gribi lai tek polistirola strautiņi,tad liec putuplastu.Ar akmens vati nekļūdīsies...
Arvids8, 1.aprīlis 2019, 11:36
Tu vēl patīkamo aromātu aizmirsi pieminēt...
1.aprīlis 2019, 11:51 | links
Ja gribi lai tek polistirola strautiņi,tad liec putuplastu.Ar akmens vati nekļūdīsies...
Arvids8, 1.aprīlis 2019, 11:36
Sveiki.
Tātad beidzot sańēmos uztaisīt kūpinātavu..Teorija tāda,ka būs metāla dūmvads un metāla skapis kūpinājamiem produktiem..
Visa konstrukcija tiks apmūrēta ar laukakmeńiem(lai nebojā skatu dārzā).
Jautājums zinātājiem - Kāds būtu vislabākais materiāls siltumizolācijai,ar ko siltināt konstrukciju?
Aldissan, 31.marts 2019, 18:22
Naits [07.01.19]: Kādas viņiem cenas salīdzinot ar abas izstrādājumiem? Mājaslapā nav.Facebook ir.
Niezers [06.01.19]: Sveiki. Ir doma nopirkt kūpinātava no metinājumi.lv.Pag. Kūpinātava tā būs viena tēma un malka un marināde tā būs jau cita tēma. Marinādei nav ne kāda sakara ar šo vai citu kūpinātavu.
Ir kādas atsauksmes par šo izgatavotāju?
Ir tikai dažreiz būts klāt kad kāds cits kūpina tāpēc varbūt kāds var dot padomus kā to labāk darīt? Malka(sausā vai slapja) temperatūra marinādes utt.
Paldies
Otrādi griešanai gan neredzu jēgu, ja silda līdz tiem 80 grādiem. Tauki pakūst, bet nekur prom netek.
EdgarsB, 29.decembris 2018, 19:53
Domaataajs [29.12.18]: Tā varētu būt. Citreiz arī desas pavāra pa starpu un tad žāvē tālāk. Desas ari mēdz apgrozīt, lai tauki nekrājas vienā galā.Par vārīśanu arī biju iepriekš dzirdējis. Vairāk ņemšanās, bet vajadzētu kautkad izmēğināt.
comprex [28.12.18]: Ar sauso nezinu vai labi savilksies, atkarīgs cik lieki gabali. Es taisu slapjo, ķiploks un sāls. Sāls tā, ka kartupelis uzpeld (nebūs par sāļu gala rezultātā), ķiploks pēc garšas. Turu 2 dienas. Man nekad šķiņķis sauss nav sanācis.Skaidrs, ka katram tā dūmubůda citādāka, bet cik ilgi un aptuveni kādā karstumā šis tiek kūpināts?
Sayed [28.12.18]: Sveiciens! Skatos šajā tēmā pēdējais ieraksts ir bijis 2008, tāpēc gribētos pacelt atpakaļ :) Esmu nesen sācis mājās kūpināt.. Tēma šeit ļoti gara un kas tās 100 lapas var izlasīt :)Ar sauso nezinu vai labi savilksies, atkarīgs cik lieki gabali. Es taisu slapjo, ķiploks un sāls. Sāls tā, ka kartupelis uzpeld (nebūs par sāļu gala rezultātā), ķiploks pēc garšas. Turu 2 dienas. Man nekad šķiņķis sauss nav sanācis.
Gribētos kāda kūpinātāja labu recepti aizņemties kā garšīgi nokūpināt kādu sivēna karbonādīti vai šķiņķīti. Ar pārējiem lopiem ir tā kā viss skaidrs, bet par sivēna karbonādi nekā.
Vairāk interesē laba sausā marināde priekš karbonādes.
Paldies un ne asakas :)