Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
Viepļi Bez probļem i kompromisov Barter .!!!!!
27.novembris 2009, 21:17 | links
 
:))))))))))))))))))))))))
27.novembris 2009, 21:17 | links
 
āķi laba mantai ārā nedrīkst nākt.Manā jaunībā kāds breks sāka džegoties bet Veči vienā balsī sāka bļaut
-Žani !!!!! tu vem uz iekšuuuuuu !!!!!!
27.novembris 2009, 21:16 | links
 
Klau, Bums, baigi sarežģīti. Vai varu kaukad cerēt uz gala produktu aka Black Label?
:))
27.novembris 2009, 21:13 | links
 
Noturot ozolu mizās dabon to pašu viskija efektu un krāsu tikai process ir ātrāks jo tur viss notiek no iekšas dedzinātās ozola mucās .Skaidas arī maķenīt apsvilinu.Devu špeciem salietu baigi glavnās butelēs -neatšķīra pat skaidrā prātā.
27.novembris 2009, 21:12 | links
 

Tikai pozicijā 3 jāliek divi fūzeļķērāji.

1 — brūzis; 2 — vāks; 3 — caurule; 4 — zmejeviks; 5 — aukstais ūdens; 6 — savācējs; 7 — aerometrs -spirtometrs; 8 — termometrs man vēl ir uz brūža manometrs
27.novembris 2009, 21:08 | links
 
bums
tāpēc jau rakstiju ka dzen tvaicējot!!!!!!
tas ir vāra ūdeni citā kannā,no kuras šlanga pievienota štucerim kurš aiziet līdz miltu kannas opakšai.tas tvaiciņņs visu labumu patrubām aizdzen pārītī trīslitreņu.kādreiz priekš sevis taisiju.hmmmmm :)
ja liksi miltu kannu uz plīt,tad tirsā darsbs un materiāli!!!
27.novembris 2009, 21:00 | links
 
Bums/Ko tās ozolu mizas dod?Kādreiz veci cilvēki vārīja tēju no tām pret caureju sivēniem un ne tikai.Man viens paziņa naktī pamodies-baigi kaltē,ievilcis no čaiņika to novārījumu-ta trīs dienas nekas ārā nav nācis.
27.novembris 2009, 21:00 | links
 
Urmas sory Tu jau piji pateicis pašu galveno TVAICĒJOT
27.novembris 2009, 20:59 | links
 
Aparāta aprakstu un rasējumu tūlit ielikšu netā .Visnozīmigākais aparātam ir fūzeļu uztvērēji Un jāseko -un velreiz jāseko temperatūras režimiem.:)))
27.novembris 2009, 20:58 | links
 
Urmas ar miltu brāgu jābūt uzmanīgam jāuzpasē temperatūra ,ja sāk vārīties uzrauj fūzeli vai ari nedrīkst piedegt .Rezultātā dzimtenītei ir naturāliš ļergas izskats bāli duļķains :))
27.novembris 2009, 20:56 | links
 
Vieplis
tas par tiem litriem:DDD
27.novembris 2009, 20:54 | links
 
Urmaas, sorre, bet Buma recepte ir aristokrātiska.
:)))
27.novembris 2009, 20:51 | links
 
Bums,kur aparātu var iegādāties?
27.novembris 2009, 20:51 | links
 
~20kg rupji maltus rudzu miltus aplej ar karstu ūdeni+1kg medus+1 paciņa rauga.nostāv siltumā~5 dienām.dzen tvaicējot!neviens ņabītis nestāv blakus!;), .:)))
27.novembris 2009, 20:50 | links
 
šitas skan fundamentāli - Выход - 7 литров.
:DD
27.novembris 2009, 20:48 | links
 
Bums, ja zaintrigovan!
:)))
27.novembris 2009, 20:48 | links
 
САМОГОН МЕДОВЫЙ

Развести 3 кг меда и 3 литра сиропа в 27 литрах воды, добавить 300 г дрожжей. Настаивать 7 дней, затем перегнать. Выход - 7 литров.
Veči tā ir manta un nostādinu uz ozolu mizām jebkuram Black leiblam iekabinu kā stāvošam :)))
27.novembris 2009, 20:46 | links
 
tur biku vairāk par 2 stundām sanāks.kur sagatavošanas darbi-peregons!bet varētu būt kārtīgs bifeļgāzējs!:)))
27.novembris 2009, 20:40 | links
 
Bums, labs! Un pēc tam ar atmiņas zudumiem.
:DD
27.novembris 2009, 20:37 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager