Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!

šādam gabalam 2 ēdamkarotes sāls un 2 ē.kar cukurs

Ja lasis ir vairāk ,palielnat cukura un sāls daudzumu nemainot proporciju, Maisījums noklāj zivi
Aizveram trauku un liekam vēsumā.Pēc 24 stundām zivi apgriežam uz otru pusi

Vēl pēc diennakts zivs ir gatava.Zem auksta ūdens nomazgājam lieko sāli,un atdalam no ādas veidojot att.redzamos gabaliņus


Tad šos gabaliņus kārtojat sevis izvēlētajā traukā atkarībā no laša gaļas daudzuma.Kad viss ir sakārtots visu pārlejat ar labu augu eļlu ieteicam tā kurai nav savas specifiskas garšas/neitrāla/šādā veidā lasis vēsumā jums glabāsies līdz pavasara lašiem un galvenais būs vienmēr pa rokai.
27.novembris 2009, 22:47 | links
 
galvenais ir pareizi izdziit,ka pat smaka nav!!!!!!!!!!!!!
27.novembris 2009, 22:30 | links
 
Bums, super! Iedomājies - home made Black Label ar sālīto lasi!
:)))
27.novembris 2009, 22:28 | links
 
Too Griezējs
Certainly the law I do not break;))))))
27.novembris 2009, 22:25 | links
 
Viepļļiiii Tūlit savos pierakstos pameklēšu ,bet viena man ir galvā.Kad 1975 gadā aizbraucām rudenī pie viena Dundagas mežkunga ,kā ciema kukuli aizvedām sālītu siļķi.Viš noņirdza un delikāti mums pateicās .Taču vakarā uz galda uzlika sālītu lasi /ne mazsālītu -bet sālītu un mucā nospiestu/tas varēja būt ap ziemsvētkiem.Jautājām kur to lērumu ņēmis viņs atteica ,ka salasījis pēc krievu armijnieku sīrojumiem ar elektrību.Tie jefiņi nosist nosita bet nesavāca .Iznāca vesela 80 l mučele ar sālītu laša gaļu.Atklāti- labāku zaceni nebiju provējis .Sālijuma recepti pierakstīju atradīšu aizsūtīš in privat.
27.novembris 2009, 22:21 | links
 
Bums... Drīkst? Paldies... Kā tur ir ar to laša recepti? Paldies!
:)))
27.novembris 2009, 22:09 | links
 
Have fun from that you are doing or do your things elsewhere! - Tā Tu biji domājis? Ja jā, piekrītu :)))))
27.novembris 2009, 22:08 | links
 
Vēl viena prātula Lai veiktos un prastos visās jomās ir jābūt GARSTĀVOKLIM.:))) Ja tā nav nečakarējiet prātu laiku un materiālu. :)))
27.novembris 2009, 22:04 | links
 
Ja esi specs vienā nozarē tad citas nozares apgūt ir nieks Galvenais ir FUNKTIERIS./un citu cilvēku pieredze/
27.novembris 2009, 22:02 | links
 
ūdenim jābūt ar minimālu kaļķa saturu Citreiz ar avota ūdeni ir auzas Ir viena aka Rīgā no kuras barojas visi Rīgas kutku meisteri/labas krutkas/suslu var atjauk kaut no peļķes.
27.novembris 2009, 22:00 | links
 
Ja tā manta laba , tad nākošā diena bleķus var uzpulēt labāk nekā ar zaļo pastu:)))
27.novembris 2009, 22:00 | links
 
Bums, da Tev par technologu kādā wisky destilērijā (labā) vajadzētu stradaķ :))))))))))
27.novembris 2009, 21:59 | links
 
12 krēslus uzskatu par visu laiku un tautu labāko gabalu.Ja nu vienīgi Bulgakova Suņa sirds sastāda tai konkurenci :)) nu bet tas ir mans pers viedoklis .
27.novembris 2009, 21:57 | links
 
Pats svarīgākais tomēr šai visā nodarbē ir galvenā sastāvdaļa H20,(avota):))))
27.novembris 2009, 21:56 | links
 
lielāka kļūda ir tad ja visu izdzīto daudzumu sajauc 1 traukā parasti pirmos 1,5 litrus nolieku atsevišķi PERVAK pārējo gan lieku vienā toverī sjaucuj ar labu ūdeni līdz 50 grādiem .Pēc tam to visu uzkarsēju lidz 75-80 grādim samaisu un lieku atdzesēt.Ja vienkārši pie spirta piespersiet ūdeni šņabis iznāks nekvalitatīvs jaukšanas procesā izdalīsies siltums un šo reakciju vajag stimulēt.Kā teica krievu ģēnijs Mendeļējevs Vodku delatj eto vam ne bab šcupatj.:))) Viskija taisīšanai gan dzimtenītes stiprumam jābut 75-80 grādi Bēc gatavības bičiņ jāatlašē
27.novembris 2009, 21:51 | links
 
Nu jā. Es arī rus islasīju bērnībā :))))))
Zelta teļa kino laikam arī tas nebija.
27.novembris 2009, 21:45 | links
 
Oi, sorre, oriģinālvalodā Ilfu un Petrovu lasījis neesmu.
:DD
27.novembris 2009, 21:43 | links
 
Griezēj, USA pilsoņi tādu vārdu neminēja.
:)))
27.novembris 2009, 21:41 | links
 
Re ko dara grādīgā dzimtenīte - visi veči runā normālā tekstā, SUPER!!!
27.novembris 2009, 21:41 | links
 
Nu ibio, panesās. Nāk prātā, kā Benders amerikāņiem kanžas receptes tirgoja. Tur bija pat TABURETOVKA :DDDDD
Un USAisti ar labu prātu atcerējās maigo vārdu - PERVAČ :)))))))))
27.novembris 2009, 21:39 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager