Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!

Viepliii tas tev naktsmieram
27.novembris 2009, 23:34 | links
 
Nu labi kolegas jāiet pārbaudīt ,kā burbuļo manta /Hi-Hi ;)))
27.novembris 2009, 23:28 | links
 
Aga Saimniecībā viss noder ;)))
27.novembris 2009, 23:25 | links
 
Skopulis!
27.novembris 2009, 23:24 | links
 
Viepļīī----Nikuja tikai pie 3 litru iepakojuma :))))
27.novembris 2009, 23:22 | links
 
Bums, dafai! Šausmīgi gribās noskaust kādu!
:DD
27.novembris 2009, 23:21 | links
 
Ne tas vecākais puika Es savas zivis nevaru rādīt -būs panika.;DDDDDD
27.novembris 2009, 23:20 | links
 
Bums - tas esi tu tai bildē? Ja jā, tad kurš no viņiem. Nevienc profilbildei nelīdzinās :DDDDDDDDD
27.novembris 2009, 23:16 | links
 
[
Tādu vērts sagatavot un vest pie mājas
27.novembris 2009, 23:10 | links
 
Tas nav būtiski Tā esu taisījis Ketu kuriļos jo mājās atgādāt savādāk nav iespējams Arī no Murmanskas tā sagatavoti tika vesti Norvēgijas arī tā pat.Latvijas noteikti arī būtu labi ja būtu lielākā vairumā.Bet tik cik noķer tāpat apēd mazsālitus.
27.novembris 2009, 23:00 | links
 
murgam Ja noķersi fūzeļus nekādas nepatīkamas smakas nebūs.
Krievu laikos pie šņaba kioska baigā rinda Tas kurš savu devu nopircis iznāk no bodes un lēni lēni malko.
Veči apkārt ,ka traki un jautā -Kāds šņabis -auksts?????
Nē patīkams .Laimīgais atbild
27.novembris 2009, 22:55 | links
 
Šitais istās pēc Norge. Vietējais ir bāls.
:))
27.novembris 2009, 22:50 | links
 

šādam gabalam 2 ēdamkarotes sāls un 2 ē.kar cukurs

Ja lasis ir vairāk ,palielnat cukura un sāls daudzumu nemainot proporciju, Maisījums noklāj zivi
Aizveram trauku un liekam vēsumā.Pēc 24 stundām zivi apgriežam uz otru pusi

Vēl pēc diennakts zivs ir gatava.Zem auksta ūdens nomazgājam lieko sāli,un atdalam no ādas veidojot att.redzamos gabaliņus


Tad šos gabaliņus kārtojat sevis izvēlētajā traukā atkarībā no laša gaļas daudzuma.Kad viss ir sakārtots visu pārlejat ar labu augu eļlu ieteicam tā kurai nav savas specifiskas garšas/neitrāla/šādā veidā lasis vēsumā jums glabāsies līdz pavasara lašiem un galvenais būs vienmēr pa rokai.
27.novembris 2009, 22:47 | links
 
galvenais ir pareizi izdziit,ka pat smaka nav!!!!!!!!!!!!!
27.novembris 2009, 22:30 | links
 
Bums, super! Iedomājies - home made Black Label ar sālīto lasi!
:)))
27.novembris 2009, 22:28 | links
 
Too Griezējs
Certainly the law I do not break;))))))
27.novembris 2009, 22:25 | links
 
Viepļļiiii Tūlit savos pierakstos pameklēšu ,bet viena man ir galvā.Kad 1975 gadā aizbraucām rudenī pie viena Dundagas mežkunga ,kā ciema kukuli aizvedām sālītu siļķi.Viš noņirdza un delikāti mums pateicās .Taču vakarā uz galda uzlika sālītu lasi /ne mazsālītu -bet sālītu un mucā nospiestu/tas varēja būt ap ziemsvētkiem.Jautājām kur to lērumu ņēmis viņs atteica ,ka salasījis pēc krievu armijnieku sīrojumiem ar elektrību.Tie jefiņi nosist nosita bet nesavāca .Iznāca vesela 80 l mučele ar sālītu laša gaļu.Atklāti- labāku zaceni nebiju provējis .Sālijuma recepti pierakstīju atradīšu aizsūtīš in privat.
27.novembris 2009, 22:21 | links
 
Bums... Drīkst? Paldies... Kā tur ir ar to laša recepti? Paldies!
:)))
27.novembris 2009, 22:09 | links
 
Have fun from that you are doing or do your things elsewhere! - Tā Tu biji domājis? Ja jā, piekrītu :)))))
27.novembris 2009, 22:08 | links
 
Vēl viena prātula Lai veiktos un prastos visās jomās ir jābūt GARSTĀVOKLIM.:))) Ja tā nav nečakarējiet prātu laiku un materiālu. :)))
27.novembris 2009, 22:04 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager