Pareizi, Zaraza, nehren mums pārtikas uzņēmumos visas tās laboratorijas. Nopirku no piegādātāja vecu krējumu, saliku kūkās. Nu ikas, ka Zaraza nedēļu nenokāpj no poda, lai valsts kontrolē to krējuma pārdevēju. :)
Viss ir forši līdz brīdim, kad tas skar mūs pašus.
AndrisABC, 10.aprīlis 2019, 22:21
Nu pa lielam man personīgi točno pofig!
Pērku ļoti daudz pārtikas prodktu, kuri noteikti nevienu laboratoriju, HACCAP nav i tuvumā redzējuši, VID ar droši nav kursā. Gaļu, piena produktus, zivis, dārzeņus, augļus, olas, sulas, konservus utt. Dzīvs zin! Pats taisu konservus un kūpinu, bez visādām kontrolēm, iespējams, ka kādu ierēdnīti no mana kūpinājuma analīzēm triek ķertu, beznopriēns tak, ārprāts. Tikai mani senči tā kūpinājuši, es arī daru un poh. Uz zemes neviens nav palicis, bet no kūpināta speķa vai laša ar nav kājas atstiepis. A vot hepatītu kādreiz noķēru pilnīgi offficiālā sertificētā un pārbaudītā ēstuvē :)
10.aprīlis 2019, 22:30 | links