Beigās uzmet kādu sauju sāli un būs brūns!
31.augusts 2019, 11:22 | links
Arvids8 [30.08.19]: Laikam zaļas un ar mizu....Zaļš baltalksnis pat bez mizas būs rūgts,melnalksnis jau labāk,bet vislabāk ābele,bumbiere,ķirsis sveķains,labāk ne...Es lietoju ābeli ,vai kopā ar sausu melnalksni. Ir mēģināts osis,tīrā veidā "cieta " garšaĶirsis manuprāt nav sveķains, plūme gan. Es zivīm dažreiz speciāli uz beigām uzmetu ķirsi, dod skaistu krāsu.
Brencis21 [30.08.19]: EdgarsB [Vakar]: Brenci, neturi sveci zem pūra, padalies kā gatavot un no kurienes tā smaka.Ģeniāla atbilde. paldies par padomu.
Es gatavot vispār neprotu.To no kurienes tā smaka, jau tev vajag pastāstīt un cik kādas dūņas esi ēdis? Ja reiz pat negatavo!
:)))
Arvids8 [30.08.19]: Manā kastē apakšējā rinda ir ap 10cm augstumā,skaidas(ar cirvi satestas) beru apm. 3 saujas,jāuzpasē uguns,lai nepiedeg, siltā laikā 40-50 min. gatavs. Pa starpām 2x izvēdinu... Visi ēd ņurrādami... Vēlreiz iesaku lietot ābeli.Kur lai pilsētnieki ņem to ābeli?
Kengurs24 [30.08.19]: ass [14:15]: Saskatijos YouTubi uzbuveju atro zavetavu no veca katla,produkija parugta,ko daru nepareizi?Tur katrs kautko savadaku saka to mitras skaidas to sausas?Ar zaļu nekas labs nebūs ....melns un rūgts un ļoti neveselīgs...visam jābūt sausam,arī zivs ir jānosusinaPēc ES standartiem, neviens mājas kūpinājumslv nav ,, labs un veselīgs,,.
ass [30.08.19]: Saskatijos YouTubi uzbuveju atro zavetavu no veca katla,produkija parugta,ko daru nepareizi?Tur katrs kautko savadaku saka to mitras skaidas to sausas?Ar zaļu nekas labs nebūs ....melns un rūgts un ļoti neveselīgs...visam jābūt sausam,arī zivs ir jānosusina
EdgarsB [30.08.19]: Brenci, neturi sveci zem pūra, padalies kā gatavot un no kurienes tā smaka.To no kurienes tā smaka, jau tev vajag pastāstīt un cik kādas dūņas esi ēdis? Ja reiz pat negatavo!
Es gatavot vispār neprotu.
Dūņu garšu dabūt ārā?
EdgarsB, 27.augusts 2019, 22:46