Klimveidīga griķu putra - tad jau pavārs būs pārcenties, vai aizgulējies pie katla.
Ja pareizi uzvāra nekur nav jājoņo.
MV-F, 13.marts 2020, 10:13
Vai ta neesi armijas lielos elektriskos katlus manījis? 300 vai 500 vai pat 700 litri. Tajā ar spaiņiem salej ūdeni, pieber pāris maisus griķu un procesā varbūt divreiz apmaisa. Tāpēc jau ir liela klimpa.
Viss jau nenotiek tā, kā Kārlis raksta. Armijā žāvēta krūtiņa...
Ar trakumsērgu slima jefreitora sapnis...
andreiko, 13.marts 2020, 11:30[/quote]
Nepaspēju aiziet uz Krievu armiju.
Arī uz šodienu daudzās ēstuvēs griķu biezputra ir kā biezenis un ar dīvainu smaržu, nemaz nerunājot par kartupeļu biezeni kurš pagatavots tajā pašā ūdenī kur vārīti kartupeļi. Smaržo pēc 2dienu vecas trauku lupatas.