Makšķerēšanas noteikumi

Makšķerēšanas noteikumi
bums
...paveicās jaunekļiem, ka dembeļu metodes nepielietoji - kas tā par stāju, kāpēc nav sveiciena, uzruna, pogas aizpogāt, jostu savilkt...
24.februāris 2010, 15:57 | links
 
Tā ka man viss ir pilnīgā kārtībā vienkārši paprasija lai viņi uzrāda savas apliecības .Atbilde bija Vai tad formas neredzu.Man jūsu formas ir dziļi vienaldzīgas kaut ar plikiem oriņiem varat staigāt DOKUMENT lūdzu .Finišā atmeta ar roku un aizgāja vairs neko nevajadzēja.Varbūt nebija riktīgie -nezinu ,bet klanīties un slavas dziesmas dziedāt viņiem netaisos.
24.februāris 2010, 15:41 | links
 
"field testingā" uz lielupes robežsargam pietika, ka es nosaucu p.k. pirmo daļu, jo paskaidroju viņam, ka tiesības ir, bet dziļi pri dziļi iepakotas...a koda otro daļu no galvas neatceros :))

visticamāk viņu pozitīvi ietekmēja mana draudzīgā attieksme un soc. inženērija, jo es viņu uzslavēju, ka vismaz kāds tās kartes pārbauda... :))
24.februāris 2010, 15:33 | links
 
es nevienu necenšos te aizvainot vai kā citādi ietekmēt. Vienkārši pirms lamāt likumus un valdību nepieciešams reāli pasēdēt un padomāt, kas ir kas un kas, kāpēc radies. parasti ir tā, ka cepšanās ne par ko.

VĒLREIZ lai nebūtu problēmu līdzi jābūt autovadītāja apliecībai vai pasei (derīgas) var arī citu dokumentu, bet tad viss atkarīgs no inspektora, ņems vērā vai nē. Ja gribās čakarēt sev copi un inspektoram dzīvi var iet kaut vai ar točkā iesniegtu parādzīmi.
24.februāris 2010, 15:25 | links
 
Field testing ar vidusskolas diplomu un MK (bez AV apliecības), ar sekojošu testa atstāstu šajā tēmā, točna saliktu visu pa plauktiņiem :DDDDDDDDDDDDD
24.februāris 2010, 14:32 | links
 
eerglis,nespīd !Man augstskolas diplomu nav - neiesāktā augstākā !Arī auto vadītāja apliecība vienmēr līdzi,jo stāv vienā mapītē ar makšķerāšanas karti .
Iešu labāk paskrūvēt uzgriežņus,tas nu man gan izdodas !
24.februāris 2010, 14:21 | links
 
Ērgli, tu esi nežēlīgs! Automeistars savā neatlaidībā tagad dragā pa Google un meklē atspēkojumu. Nākošais varētu būt no "Dārzs un drava".
:)))
24.februāris 2010, 14:18 | links
 
o cik neatlaidīgs, gluži kā ierēdnis :D vainīgs, bet gaida komisijas, tiesājas utt :D


automeistar, uztaisi experimentu. piezvani anonīmi inspektoram, pasaki, ka kaimiņš taidās uz copi tur un tur, un iespējams gatavojas pārkāpt MN.
Tajā pašā laikā aizbrauc pats, ar augstskolas diplomu kā personu identificējošu dokumentu. Sparīgi plāti rokas tjipa baigi ķerās, lai piesaistītu inspektora uzmanību. Un tad varēsiet arī savā starpā atrisināt jautājumu par personu identificējošu jautājumu, turklāt pārbaudot savu pareizību arī lauka apstākļos. Ja nu kas, vienmēr būs ZVĒRINĀTS ADVOKĀTS pie kura vērsties pēc palīdzības, un varēsi piedzīt tad no valsts arī morālās kompensācijas, un kļūsi bagāts. Veiksmi Tev, es tikmēr labāk paņemšu līdzi tiesības vai pasi un mierīgi copēšu Tevis iebarotā un sagatavotā vietā :D
24.februāris 2010, 14:11 | links
 
automeistar, vēlreiz, rūpīgāk izlasi vakar 13:45 Daddy_J rakstīto un beidz vāvuļot.
24.februāris 2010, 13:57 | links
 
automeistar
ja tu domā šito:
http://www2.la.lv/lat/praktiskais_latvietis/jaunakaja_numura/tiesibu.skola/?doc=73277
tad tas ir MN atstāstījums un nesatur nekādu radikāli jaunu informāciju.

Savukārt tavu aicinājumu uzticēties kaukādam advokātam uzskatu, kā mēģinājumu palielināt minētā zvērinātā advokāta klientūru krīzes laikā :))

MN 33. punktā vari izlasīt, saskaņā ar kādiem NA var "drāzt" pārkāpēju :)
24.februāris 2010, 13:57 | links
 
Vīri, ir tāds žurnāls PRAKTISKAIS LATVIETIS 22-28 februāris,tur ir zvērināta advokāta konsultācija,par makšķerēšanas kārtību pēc jaunajiem noteikumiem.Tad lūk,neviena vārda par pasi,auto vadītāja apliecību - tikai dokuments pēc kura var identificēt personību ar vārdu,uzvārdu,personas kodu.Arī inspektora un personu,kuri var veikt pārbaudi,tiesības - neviena vārda par aizturēšanu.
PALASIET UN UZTICIETIES ZVĒRINĀTAM ADVOKĀTAM !
24.februāris 2010, 13:40 | links
 
Es saprotu, ka arī tad nepieciešams kāds dokuments! Kāds dokuments man vienmēr ir līdz, tādēļ tas problēmas nesagādā!
24.februāris 2010, 09:58 | links
 
klops Igaunijā tā kvīts bez pases arī nav derīga :D
Eestposiem pietiek ar viņu ID :)
ID vajadzīgs jebkurā variantā.
24.februāris 2010, 07:47 | links
 
Nu, kā tur nedaudz alus? ID doku pērkot neprasīja? :DDDDDDDDD
23.februāris 2010, 19:16 | links
 
A es... a man... a es laikam nedaudz pēc alus aiziešu...
23.februāris 2010, 17:40 | links
 
Vajadzēs foto- atkal sāksies brēka, par to, ka speciāl jāfotografējas utt! Vislabākais variants tomēr ir kā Igaunijā- maksājuma kvīts un viss! Un derīga arī uz kalendāro nevis tekošo gadu!
23.februāris 2010, 17:33 | links
 
Vai uztaisīt kaut ko līdzīgu e-talonam :D Aizbrauc uz copi un nopīkstini, lai varētu copēt :D
23.februāris 2010, 17:27 | links
 
Kādas tur problēmas-tajā papīrītī ko sauc par makšķernieka karti atstāj vietu fotogrāfijai.Zīmogs virsū un ir dokuments.Vaitad ministriem smadzenes nav -tik elementāru,vienkāršu lietu nevar izdpmāt.
23.februāris 2010, 16:56 | links
 
brusi
pamēģini pats pastrādāt, ja ar vienu roku pie krēsla jāturās un ar otru konkurenti jāžņaudz vai kukuļi jāņem...šķiet atbildēju? :))
23.februāris 2010, 16:25 | links
 
To Daddy Starp citu,attīstot tavu domu par celiņiem,jebkuram jūras piekrastes ciemam būtu finansiāli izdevīgi uzbūvēt pāris maksas celiņu un stāvlaukumu pie kāpām,kāpēc to nedara ,nesaprotu.
23.februāris 2010, 16:16 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager