Os555 [01.10.21]: Vakar bija mega aktivitāte. 11-17 katras 10-15 min cope. Pirmajàs 20 min jau bija 3 mēri. Pēc 17 pieklusa. Vējš samazinājās, moš tāpēc.Ar zivīm, kā ar bitēm!;D
1.oktobris 2021, 13:06 | links
Os555 [01.10.21]: Vakar bija mega aktivitāte. 11-17 katras 10-15 min cope. Pirmajàs 20 min jau bija 3 mēri. Pēc 17 pieklusa. Vējš samazinājās, moš tāpēc.Ar zivīm, kā ar bitēm!;D
RaimisD [30.09.21]: Willy [17:05]: RaimisD [14:42]: Jāā Willy māki Tu sačakarēt garīgo :(Paņem kādu drapi!;DJap. Užavnieks galdā, garastāvoklis pamazām uzlabojas. Nekas, aizlaidīšu nākamnedeļas beigās uz Latgali, gan ar būs, ko iebildēt :)Šaubu nav-būs!;)...un laba izvēle!**
Willy [30.09.21]: RaimisD [14:42]: Jāā Willy māki Tu sačakarēt garīgo :(Paņem kādu drapi!;DJap. Užavnieks galdā, garastāvoklis pamazām uzlabojas. Nekas, aizlaidīšu nākamnedeļas beigās uz Latgali, gan ar būs, ko iebildēt :)
RaimisD [30.09.21]: Jāā Willy māki Tu sačakarēt garīgo :(Paņem kādu drapi!;D
Willy [30.09.21]: Lielupē kkas grabina!Norčan taisnība-metri no 10:00!:))Atkal metrs williyam?
Par uzglabāšanu sasaldētā veidā - vai uzglabāšana saldētavā vakuummaisiņā ir būtiski labāka par uzglabāšanu kastītē, kur zivij tiek klāt gaiss? Citi saka, ka vakuumiepakojumā glabātai garša esot labāka, jo nenotiek oksidācija.
dim, 24.septembris 2021, 14:09
ja ir saldētava lāde vai skapis, var arī kastītēs, ja parastie "3 plauktiņi", tad maisiņi labāk. Gaisu vajag izspiest, gaiss maitā zivi... vakumaparāts maksā naudu.
Mana metode - zivju filejas salieku SALDĒJAMAJOS maisiņos, ieleju ~pusglāzi ūdens, gandrīs aiztaisu maisiņu, tad ielieku spainī/katlā ar ūdeni, lai izspiež lieko gaisu. Tad maisiņu ciet un saldētavā. pat pēc gada, kā vakar ķerta...
...zivju galvām, asakām un mazzivīm bujabēzei protams recepte vienkāršāka - parastā maisiņā un saldētavā...
daddy_j, 24.septembris 2021, 14:54