varu ieteikt perfektu recepti zandarta (īstenībā visu ne asakainu zivju) pagatavošanai :)
tātad:
Zivju strogonovs :)
Izfilējam zandartu, sagriežam fileju kubiciņos, kubiciņiem pievienojam sāli, piparus, garšvielas un izspiežam vienu citronu pa virsu, tad lai drusku ievelkās :)
Tālāk sagriežam zaļumus - dilles, lociņus, var arī sīpoliņus, kā arī sarkano papriku.
Tad lielā liesmā un augstā temperatūrā apcep šitos sagrieztos zaļumus, tad nogriež mērenu temperi, tad pievieno zivju kubiciņus un visu pārlej ar tomātu mērci, ja gribās šķidrāku, tad var ūdeni pievienot, tad to visu sautē kamēr ellīgi labi smaržo un kas izskatās ēdams, tad griež nost. šito pārlej pāri vārītiem karpelīšiem vai rīsiem. Tad no ledusskapja izņem vienu tērvetnieku, no pudeles noslauka rasu un ielej glāzē :) Labu apetīti. Un šādi pagatavota saldēta zivs ar ir ellīgi laba :) Šitas šodien taps :)
11.marts 2010, 16:04 |
links