Esi kūpinājis to sarkano asari?vai kā Tu viņu iekšā dabuj?;)
...skumbriju kūpināju-riktīgi laba!
Willy, 20.jūnijs 2022, 14:38
Sarkanos kūpinātos es pērku kūpinātus :) nē, lēnām atkausē un cep uz pannas, vai sautē ar dārzeņiem folijā vai sautē krējuma mērcē.
Svaigs zandarts protams šo sit pušu visos parametros, bet ar līdaku vēl var pacīnīties :) garda zivs...
Skumbrija arī ir laba, tik to nedrīkst telpās cept (pēc tam nedēļu pēc skumbrijas smird :) ) Skumbrijas auksti kūpinātas var labu labās nopirkt (cena protams x2 pret saldētu), bet karsti nokūpināt + siers vai ķiploks/burkāns, mmm... man arī mazsālīta (sāls, cukurs, pipariņš) iet pie dūšas :)
un JĀ, GALVENAIS - šīs okeāna zivis ēdot, vienmēr Norvēģija tiek pieminēta... those were the days... čpokšs... :)