Radās jautājums. Zināms, ka ar ķirsi var kūpināt, bet vai ķirsim jābūt saldajam vai skābajam? Jeb tam nav nozīmes? Tādu informāciju īsti neatrodu.
9.oktobris 2023, 20:39 | links
Paldies, kungi!
Kūpinātava bija izsilusi līdz ~100 grādiem kad liku zivi, pēcāk temperatūru izdevās noturēt 100-150 grādu robežās. Zivis daļa bija "savā sulā" - nu tajā, kas, turot zivis bļodā, sakrājās bļodas apkšā kopā ar garšvielām... mistika karoč, būs jāeksperimentē.
Malka arī sausa - pirms ~gada nocirsta/zāģēta.
AndrisCopee, 13.septembris 2023, 16:14
Paldies, kungi!
Kūpinātava bija izsilusi līdz ~100 grādiem kad liku zivi, pēcāk temperatūru izdevās noturēt 100-150 grādu robežās. Zivis daļa bija "savā sulā" - nu tajā, kas, turot zivis bļodā, sakrājās bļodas apkšā kopā ar garšvielām... mistika karoč, būs jāeksperimentē.
Malka arī sausa - pirms ~gada nocirsta/zāģēta.
AndrisCopee, 13.septembris 2023, 16:14
FidliDidli [07.05.23]: Ir doma uzsist kūpinātavu no koka. Vajag/nevajag to siltināt? Cik tas siltinājums reāli ietekmē visu pasākumu?