Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
guntar pilnīgi tevi odobrjam Tad paņemiet zābaka pazoli sapiparojiet sasāliet samarinējiet samajonēzējiet sasīpolojiet sapipeļojie un ēdat veseli vienalga gumija kā arī zifs garšu neizbaudīsiet
Foreļam jābūt dabiskam tikko svaigam uz maizītes uzgrieztam drusciņ uzsālītam Un tad sajutīsit to neaizmirstamo zivtiņas aromātu.Sīgu vispār iesaku nobaudīt turpat copes vietā vai uzreiz mājās atgriežoties. Tas saucās feinshmeķis
3.aprīlis 2010, 19:19 | links
 
Baisuli - vēl kečupu uzspied :DDD
3.aprīlis 2010, 19:18 | links
 
Vēl var uzlikt čili virsū, tad būs pilna garantija, ka nejutīsiet ko ēdat - foreli, līdaku vai raudu :))))
3.aprīlis 2010, 18:46 | links
 
Es tam visam pavirsu vēl majonēzes pikucīti...ņam ņam
3.aprīlis 2010, 18:25 | links
 
Bļin nenocietos!....Kā jūs tā varat čakarēt lasi/foreli????!!!!!
Noķer, uzgriež uz sviestmaizītes, uzber sāli, piparus, uzliek sīpola ripiņu un bāž mutē!
Daudz reiz garšīgāk to darīt ar skumbriju, ja kas:)))
Sadusmojos riktīgi.
3.aprīlis 2010, 18:19 | links
 
Pēc 2 diennaktīm???????????
Parasti pēc 2 stundām jau ir OK ;)
Ja bail, nākamajā rītā droši pucē iekšā!
3.aprīlis 2010, 17:40 | links
 
Nu tad priecīgus pautiņsvētkus un visiem Ne asakas ;DDDDDDDD

3.aprīlis 2010, 17:38 | links
 
bocman,ja veselu taisies saaliit,tad pargriez uz pusi ,sakaisi ,ko vajag,saliec kopaa abas pauses,ietin celofaanaa,un ledusskapii iekshaa...
3.aprīlis 2010, 15:31 | links
 
Skaidrs...paldies :)
3.aprīlis 2010, 15:28 | links
 
nu pec divaam diennaktiim jau droshi var eest...
3.aprīlis 2010, 15:21 | links
 
Cik ilgi vinjai jaasaalaas ?
3.aprīlis 2010, 15:19 | links
 
Piparus kā arī sīpolu jau liek klāt tad kad zivs ir nostāvējusi kādu laiku. Nekādā gadījumā sīpolu nevar likt klat pie sālīšanas, tad pēc garšas sanāk kas līdzīgs sālītai siļķei.
3.aprīlis 2010, 15:16 | links
 
es lieku citronpiparus,sals tur tapat daudz..njemot veeraa,ka citronu tapat jau piekozh pie lashmaizeem,neko vairs ipashi nevajag...cukuru gan nelieku...
3.aprīlis 2010, 15:14 | links
 
Daudzums atkarīgs no zivs lieluma, baltu nosālīt noteikti nevajag.
3.aprīlis 2010, 15:12 | links
 
Es lieku sāli:cukurs 3:1, vairāk neko, var arī 2:1
3.aprīlis 2010, 15:11 | links
 
Kaa pareizi foreli iesaaliit ? Kas jaaliek klaat un cik daudz ?
3.aprīlis 2010, 15:09 | links
 
Cik izdzēri vakar? ;)
3.aprīlis 2010, 11:26 | links
 
Kad nokritīsies ūdens Jēkabpilī būs vēdzeļu samīt , tur varēs izvērsties . Varam arī ko citu sabīdīt . Starpcitu , šodien jūtos lieliski , nav ne mazāko pohu .
3.aprīlis 2010, 11:16 | links
 
To Gints,paldies,par piedāvājumu,bet laba mantu bezjēgā nav vērts lietot,pie dabas cita garša,mošk kādu pasākumu sabidīsim,good night.
2.aprīlis 2010, 23:28 | links
 
Atbrauc rīt , uzcienāšu arī , šodien eju gulēt .
2.aprīlis 2010, 23:19 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager