Bļin nenocietos!....Kā jūs tā varat čakarēt lasi/foreli????!!!!!
Noķer, uzgriež uz sviestmaizītes, uzber sāli, piparus, uzliek sīpola ripiņu un bāž mutē!
Daudz reiz garšīgāk to darīt ar skumbriju, ja kas:)))
Sadusmojos riktīgi.
Piparus kā arī sīpolu jau liek klāt tad kad zivs ir nostāvējusi kādu laiku. Nekādā gadījumā sīpolu nevar likt klat pie sālīšanas, tad pēc garšas sanāk kas līdzīgs sālītai siļķei.
es lieku citronpiparus,sals tur tapat daudz..njemot veeraa,ka citronu tapat jau piekozh pie lashmaizeem,neko vairs ipashi nevajag...cukuru gan nelieku...
Kad nokritīsies ūdens Jēkabpilī būs vēdzeļu samīt , tur varēs izvērsties . Varam arī ko citu sabīdīt . Starpcitu , šodien jūtos lieliski , nav ne mazāko pohu .
Gints,neapvainojies,lieldienas,ja uzcienāsi, pagaršosim arī kolokoļčiku,man starp citu,māšele vienu Baltkrievu balzāmu atveda,mūsējais nestāv līdz,un, kā tu pareizi saki,pēc 0,7 no rīta esi kā stirna.