guntar pilnīgi tevi odobrjam Tad paņemiet zābaka pazoli sapiparojiet sasāliet samarinējiet samajonēzējiet sasīpolojiet sapipeļojie un ēdat veseli vienalga gumija kā arī zifs garšu neizbaudīsiet
Foreļam jābūt dabiskam tikko svaigam uz maizītes uzgrieztam drusciņ uzsālītam Un tad sajutīsit to neaizmirstamo zivtiņas aromātu.Sīgu vispār iesaku nobaudīt turpat copes vietā vai uzreiz mājās atgriežoties. Tas saucās feinshmeķis
Bļin nenocietos!....Kā jūs tā varat čakarēt lasi/foreli????!!!!!
Noķer, uzgriež uz sviestmaizītes, uzber sāli, piparus, uzliek sīpola ripiņu un bāž mutē!
Daudz reiz garšīgāk to darīt ar skumbriju, ja kas:)))
Sadusmojos riktīgi.