Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
gimeteo.ru baigi precīzais. Rīgā sāka zibeņot.
30.aprīlis 2010, 20:51 | links
 
siluro
Man bus jāpameģina, bet vai sanāk pēc tam masa kā plastalīns? Pēc manējās var āķi noslēpt mīklā, ka bolu uztaisīt ap riņķi un nekrīt nost, bet zivs kā "paņem mutē" tā kontakts.
30.aprīlis 2010, 20:18 | links
 
Guntar atvetjil:))
30.aprīlis 2010, 20:06 | links
 
Uldeen, uzrakstiju Tev privāti!! Atvečaj!!
30.aprīlis 2010, 19:51 | links
 
hecs7
Tava recepte ir stipri sarežģīta, reku vienkāršāka-
Ņem mannu un ūdeni vienādās daļās, ūdeni katliņā uzvāra, šauj iekšā visu mannu uz reiz un cītīgi maisa tur pat uz uguns. Pēc pus minūtes viss gatavs. Cukuru un sāli liek pie ūdens, smaržvielas- kad atdziest.
30.aprīlis 2010, 16:23 | links
 
Ja esi pazīstams ar rīkotāju, varbūt vēl vari pieteikties :))))
Ieliku, lai katram atsaevišķi dalīpniekam neraxtītu. Ais slinkuma :DDDDDD
30.aprīlis 2010, 16:22 | links
 
Griezeejs-
kāda tolka publicēt visiem, ja tā pat var piedalīties tikai tie, kas ir aicināti? sanāk nedaudz absurdi..
30.aprīlis 2010, 16:12 | links
 
Par MRK GP
30.aprīlis 2010, 16:06 | links
 
mans domaat,tai mannas boltushkaa var piebeert mazliet brekshu veikala bariibu...buutu pa pirmo....
30.aprīlis 2010, 14:09 | links
 
Rīt un parīt uz copi! Beidzot atklāšu sezonu :)
30.aprīlis 2010, 14:09 | links
 
Brāļu Ščerbakovu filmā"rastiteļnije nasadki"tiek parādīti vairāki veidi,kā pagatavot dažādas ēsmas no mannas,auzu pārslām,makaroniem,grūbām,zirņiem,miltiem.No mannas vien ir 3veidi-vārīta,cepta un baltuška.
30.aprīlis 2010, 13:34 | links
 
Paldies, veči! Krievu saitus lasu daudz un labprāt, tur ir daudz vērtīga iekšā. Boltuška tur ir daudz pieminēta, tikai recepti līdz šim nebiju trāpījis.
Pateicībā ievietoju vienu adresīti www.torrenthot.com/profile.php Tur var nokačāt milzumu krievu grāmatu, žurnālu un videofilmu par copi. Par brīvu un bez reģistrācijas.
30.aprīlis 2010, 13:04 | links
 
Paldies jaunu recepti
30.aprīlis 2010, 13:00 | links
 
No mannas taisa labu barību ko likt uz āķa, ķertas i baltās zivis i karūsas i karpas, labi turās uz āķa, tāds kā plastalīns sanāk:
ieber traukā mannu, (nu 100gr pieņemsim, neesmu mērijis uz aci taisu), pārlej ar ūdeni, sajauc, lai sanāk drusku ūdens vairak, ļauj uzbriest kādas 30 min, tad doto produktu ieliek marlē un maximāli izspiež šķidrumu, atlikušo masu izņem no marles un ieliek celofāna kulītē, var uzreiz kādu atraktoru piešaut-(medu, vanillu), un liek vārošā ūdenī ar visu maisiņu, vāra5-10 minūtes, kamēr paliek masa dzeltenīga un vienveidīga( pabaksta ar dakšu karoti, var sajust) atdzesē un mauc uz āķa.
30.aprīlis 2010, 12:44 | links
 
Sems, ja protams lasi krieviski, viena http://rechflot.narod.ru/boltu.htm" rel="nofollow" target="_blank">no receptēm. Galvenais vajag trāpīt ūdens daudzumu, man pagāja reizes 5 kamēr piešāvos
30.aprīlis 2010, 12:18 | links
 
urmaas - pastāsti, lūdzu, kā taisa mannas boltušku. Esot baigi labā karūsām, raudām, gan kopā ar motili, gan atsevišķi.
30.aprīlis 2010, 11:15 | links
 
shmidzis,domaaju,ka mieriigi,ja lietoshanas terminsh atlauj....es taa esmu dariijis ar ne tikai gadu vecaam bariibaam,kuras glabatas atvertaa veidaa...
30.aprīlis 2010, 10:58 | links
 
Kā ir ar pagājušās sezonas barībām, kuras ir bijušas attaisītas, pa taisno uz miskasti, vai var jaukt ar tikko iegādātu, vai arī var mierīgi izmantot??? Kopā kādi 3 kg ir, negribas mest laukā...
30.aprīlis 2010, 10:53 | links
 
Domaju ka gumiju. Rit arii jasak bus ja viss ies pa diedzinju
30.aprīlis 2010, 09:16 | links
 
Sveiki.

Meklēju komandas biedru 2010gada Latvijas čempionātam karpu makšķerēšanā,kaķīša ezerā.
klements@one.lv
30.aprīlis 2010, 09:02 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager