Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
nez,bet ta boltushka jau vairaak taa kaa uz pludinmakskereem,ne uz grunteneem....
1.maijs 2010, 12:16 | links
 
Es daru tā...Bleķa krūzē ieleju ap 100gr.ūdeni.Lieku uz mazu gāzi un pieberu puss tējkaroti cukura.Kad vārās beru klāt mannu un cītīgi maisu.Kad grūti pamaisīt tad vēl drusku pieberu mannu un saspaidu.Tad ņemu to mīklu rokās un turpinu mīcīt un piebērt mannu,līdz iznāk man derīgā konsistence.Rokās mīcot vēl piepilinu dažus pilienus saulespuķu eļlu.Kad vissgatavs var vēl pilīti anīsu,vai kādu atraktoru,tikai ļoti minimāli.Lietoju kā boilas uz karpām.Blomē ir vilkti labi brekši,Umurgā labi līņi.Ne asakas!
1.maijs 2010, 12:05 | links
 
Tikko noskatījos raidījumu ''Zveja''. Man tikai izskatījās, vai arī e.simsons to lasi izvilka aizķertu aiz astes un neatlaida? :/
1.maijs 2010, 11:37 | links
 
Nu tad ........
Ne Asakas / Tight Lines!
1.maijs 2010, 05:48 | links
 
Plikos kokos bija jau ziemā. Pēc negaisa ir bijis, ka kādu pusstundu galā uz katru metienu, bet pienāks rīts, ta jau manīs. Ne asakas!
30.aprīlis 2010, 22:07 | links
 
Ja negaiss plikos kokos,tad bada gads,veci ļaudis tā runāja.Jā negaiss gija-paducināja,nolija mazliet svaigumam,tagad+12*C.Laikam jau vēl būs vismaz no gaisa.Pēc negaisa man cik atceros nav veicies.No rīta cita lieta,4os rota padjom,kafiju,iesmelt dzīvos un na ataku.Laikam jau pāris copes reizes vajadzēs uztaisīt,savādāk nevarēs panest!/DD...DD
30.aprīlis 2010, 21:59 | links
 
Pēc negaisa jābūt labai copei.
30.aprīlis 2010, 21:48 | links
 
hecs7
konsistence ir Ok, ja paņemsi ūdeni mazāk kā mannu, tad gan būs par cietu. Nu mēģini, tad jau redzēsi.
30.aprīlis 2010, 21:30 | links
 
gimeteo.ru baigi precīzais. Rīgā sāka zibeņot.
30.aprīlis 2010, 20:51 | links
 
siluro
Man bus jāpameģina, bet vai sanāk pēc tam masa kā plastalīns? Pēc manējās var āķi noslēpt mīklā, ka bolu uztaisīt ap riņķi un nekrīt nost, bet zivs kā "paņem mutē" tā kontakts.
30.aprīlis 2010, 20:18 | links
 
Guntar atvetjil:))
30.aprīlis 2010, 20:06 | links
 
Uldeen, uzrakstiju Tev privāti!! Atvečaj!!
30.aprīlis 2010, 19:51 | links
 
hecs7
Tava recepte ir stipri sarežģīta, reku vienkāršāka-
Ņem mannu un ūdeni vienādās daļās, ūdeni katliņā uzvāra, šauj iekšā visu mannu uz reiz un cītīgi maisa tur pat uz uguns. Pēc pus minūtes viss gatavs. Cukuru un sāli liek pie ūdens, smaržvielas- kad atdziest.
30.aprīlis 2010, 16:23 | links
 
Ja esi pazīstams ar rīkotāju, varbūt vēl vari pieteikties :))))
Ieliku, lai katram atsaevišķi dalīpniekam neraxtītu. Ais slinkuma :DDDDDD
30.aprīlis 2010, 16:22 | links
 
Griezeejs-
kāda tolka publicēt visiem, ja tā pat var piedalīties tikai tie, kas ir aicināti? sanāk nedaudz absurdi..
30.aprīlis 2010, 16:12 | links
 
Par MRK GP
30.aprīlis 2010, 16:06 | links
 
mans domaat,tai mannas boltushkaa var piebeert mazliet brekshu veikala bariibu...buutu pa pirmo....
30.aprīlis 2010, 14:09 | links
 
Rīt un parīt uz copi! Beidzot atklāšu sezonu :)
30.aprīlis 2010, 14:09 | links
 
Brāļu Ščerbakovu filmā"rastiteļnije nasadki"tiek parādīti vairāki veidi,kā pagatavot dažādas ēsmas no mannas,auzu pārslām,makaroniem,grūbām,zirņiem,miltiem.No mannas vien ir 3veidi-vārīta,cepta un baltuška.
30.aprīlis 2010, 13:34 | links
 
Paldies, veči! Krievu saitus lasu daudz un labprāt, tur ir daudz vērtīga iekšā. Boltuška tur ir daudz pieminēta, tikai recepti līdz šim nebiju trāpījis.
Pateicībā ievietoju vienu adresīti www.torrenthot.com/profile.php Tur var nokačāt milzumu krievu grāmatu, žurnālu un videofilmu par copi. Par brīvu un bez reģistrācijas.
30.aprīlis 2010, 13:04 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager