Ja atklāti tad man personigi labāk patīk 0.5- 0.8 kg zuši
vieglāk un ērtāk darboties Ir ari 1.2 lidz 2 kg bet tos es parasti griežu uz pusi/gareniski/ un kūpinu ,iznāk tomēr maķenīt liesāki Iemācijos no Rojiniekiem pamēģinat kādu pusotrinieku nokūpināt gan tā gan tā.
šis pārskats ir domāts tiem kuri kūpina priekš sevis nevis tirgošanai ,jo svara zudumi būs lielāki,nekā kūpinot veselus -nefilētus.Āķa ieliktajā video bija labi parādīts kā ķīnizeri to dara tikai nu traki zīmuļi viņiem bija.Bet tā filejas izvēršana uz irbuļiem bija labi izdomāta .
vieglāk un ērtāk darboties Ir ari 1.2 lidz 2 kg bet tos es parasti griežu uz pusi/gareniski/ un kūpinu ,iznāk tomēr maķenīt liesāki Iemācijos no Rojiniekiem pamēģinat kādu pusotrinieku nokūpināt gan tā gan tā.
šis pārskats ir domāts tiem kuri kūpina priekš sevis nevis tirgošanai ,jo svara zudumi būs lielāki,nekā kūpinot veselus -nefilētus.Āķa ieliktajā video bija labi parādīts kā ķīnizeri to dara tikai nu traki zīmuļi viņiem bija.Bet tā filejas izvēršana uz irbuļiem bija labi izdomāta .
26.maijs 2010, 12:30 | links