Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
Par glābšanas riņķi

Līdz šim poliči Rīgas ūdeņos lika svētu mieru, pat klāt nebrauca. Kopš cik seniem laikiem ir tā aktivizējušies? Grūti izprast tāda Suu.. nepieciešamību :( Tik vietu laivā aizņem.
5.jūlijs 2010, 09:34 | links
 
To Urmass&grozs
Mūs arī paņēma pie dirsas.Kopumā sarakstīja protokolu uz 40 Ls (bračka gan aizgāja uz lietas izskatīšanu un dabūja 50% discountu).Poliču principiālisms gan nosacīts - penšiem tik prasa apliecības,bet mūs pēc pilnas programmas.Liekas,ka tas kuteris ir pašvaldības policijas biznesa projekts.
5.jūlijs 2010, 08:37 | links
 
Ja skrūvējamai patronai ir bijis tirkšķis -tā skaitās atvērta :))
5.jūlijs 2010, 08:25 | links
 
Kas ir atvērta?Tad jau jāņem "lielā vāle",tai jau skrūvējams korķis!
5.jūlijs 2010, 08:17 | links
 
Starpcitu, laivā atvērta alus pudele arī 20ls maksā :)
5.jūlijs 2010, 06:58 | links
 
Neesmu iedziļinājies,bet vai tiem riņķiem ir speciāls raksturojums;celtspēja,izmēri un tt..?Varbūt drīz apskate vajadzēs,vai derīguma termiņš-kā bogatieriem.
5.jūlijs 2010, 00:44 | links
 
tā jau LV darās-pieņem likumus,kurus reāli nevar izpildīt,lai tikai iekasētu&štrāfētu!!!idiotisms,lai neteiktu vairāk.
p.s.nopirkšu dekoratīvo gl riņķi un vadāšu līdzi!!!:DDD
5.jūlijs 2010, 00:38 | links
 
Urmaas, šo pašu tevis uzdoto jautājumu 6dien Ķīsī uzdevām visuvarenajiem?
Tas gan nepalīdzēja no makas atvēršanas izvairīties.
5.jūlijs 2010, 00:02 | links
 
urmaas, es Tev pateiktu, kur likt! Tikai, daži te nesaprarīs! :DDD viepli, pataupi vien sev!
4.jūlijs 2010, 23:30 | links
 
Tas nevienu neinteresē, velc kaut tauvā līdz:)
4.jūlijs 2010, 23:17 | links
 
esiet tik laipni un pastāstiet,kur jūs gumijas laivā novietojat glābšanas riņķi???
jo noteikumos melns uz balta rakstīts-glābšanas riņķim jābūt visos peldošajos tr-rta līdzekļos kuru garums lielāks par 2,5m!
4.jūlijs 2010, 23:02 | links
 
Ja kādam vajag maijvaboles, ir dabonamas apm. 30 gab. Rīgā. Ja neviens nesavāks, amnestēšu.
:))
4.jūlijs 2010, 13:26 | links
 
Eksperti atvaļinājumā:):):) Eksperimentē!! Forumā kāds no copmaņiem arī var dot kādu padomu.
4.jūlijs 2010, 10:52 | links
 
Kam vajag tādus ekspertus kuri jau vairāk kā mēnesi nevīžo atbildēt nevienu jautājumu?????
4.jūlijs 2010, 09:53 | links
 
Eh, aizmirsu pateikt ka pirms kaltēšanas maize jāsagriež pirksta resnuma gabalos (ja tāda iespēja tiek dota un maize jau nav sakaltusi). Pretējā gadījumā ar cirvi sadala mazākos gabalos ;)
4.jūlijs 2010, 01:34 | links
 
JanKa_K: viss līdz izkaltēšanai pareizi. Blenderi gan pietaupi. Tas ir paredzēts slapju/šķidru vielu smalcināšanai. Vairāk vai mazāk varu derēt ka nesanāks. Iesaku sentēvu metodi: gaļasmašīna un sietiņš. Izmal porciju, tad malumu izsijā. Atlikumu (parasti 1/5 no tilpuma) saber gaļasmašīnā uz pārstrādi un mal tālāk. Nepaies ne stunda kā iegūsi 1 KG rīvmaizes :D Vēl viens variants: nopirkt gatavu.
4.jūlijs 2010, 01:31 | links
 
Uz kalēja āmura var sadrupināt,ha!
4.jūlijs 2010, 00:17 | links
 
Janka salauzīsi blenderi:) Es arī mēģināju, bet tā maize palika tik cieta, ka nekas neņem, tik ar rīvi! Ne velti sauc par rīvmaizi. Varbūt ir spec kaltēšanas metodes, nezinu.
3.jūlijs 2010, 20:09 | links
 
Protams Janko,jo vairak dabigo vielu klat jo labak...
3.jūlijs 2010, 19:52 | links
 
Taa. Man ir pieejama Lielaa Laču rupmaize un visadas laču maizes. Man doma viņu izkaltēt un blendērii iekšā . Kaa Jus domajat sanaks normala rivmaize?
2.jūlijs 2010, 17:31 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager